Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 24 - 25 Αυγούστου

 

 

Διαβάστε στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ του Σαββατοκύριακου» 24 - 25 Αυγούστου 2024:

  • «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ» ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ. Εμπρηστής το κέρδος για δάση, δικαιώματα, λαϊκό εισόδημα. Οργάνωση - σύγκρουση - αντεπίθεση «εφ' όλης της ύλης», ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, σε παλιούς και νέους Μεσσίες. Απροστάτευτα στις πυρκαγιές ο φυσικός πλούτος και η περιουσία του λαού, επειδή η πρόληψη θεωρείται κόστος και δεν χωράει στις ...«αντοχές της οικονομίας». Ένταση της επιχειρηματικής δράσης πάνω στις στάχτες. Κέρδη, φόροι και τσακισμένοι μισθοί πίσω από τις συμπληγάδες της ακρίβειας. Πάνω από 5,5 δισ. ευρώ τα ματωμένα πλεονάσματα σε ένα 7μηνο, «τινάζουν την μπάνκα» της κερδοφορίας οι επιχειρηματικοί όμιλοι, στο ταβάνι οι τιμές τροφίμων και Ενέργεια. Αντιλαϊκό «τσουνάμι» από Σεπτέμβρη, με νέα φουρνιά προαπαιτούμενων για το Ταμείο Ανάκαμψης.
  • ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να γράψει ιστορία το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»! Αλλάζουμε τον κόσμο! Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός! Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στις 18 - 21 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης».
  • ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. Πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό, κερδοφόρο «επενδυτικό προϊόν» για τους ομίλους. Το «τουριστικό θαύμα» ...καταβροχθίζει σπίτια. Ιδιοκατοίκηση: Εισοδήματα στον πάτο, στο ταβάνι τιμές και κόστος δανεισμού.  Στα ύψη τα ενοίκια. Ακριβότερη κατοικία φέρνει η πολιτική της ΕΕ.

Διαβάστε επίσης:

  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. Οι Ευρωατλαντικοί κλιμακώνουν την ένταση, πιο κοντά ο κίνδυνος ανάφλεξης.
  • ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. Οι συνένοχοι παρουσιάζουν ξανά «σχέδια σωτηρίας».Ταμείο Ανάκαμψης: «Χρυσός» χορηγός για κερδοφόρα εκμετάλλευση του δασικού πλούτου.
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΣΤΟ «ΛΑΪΚΟ». Σε τεντωμένο σκοινί το Νοσοκομείο, με εξαντλημένο προσωπικό.
  • ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ. Εφιάλτης για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους.
  • ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. Η «απελευθέρωση» βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια ναυτεργατών και επιβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου