Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

«Μη φωνάζεις» (VIDEO)


Πηγή: aegeanews.gr
Πηγή: aegeanews.gr

 

«Δουλεύουμε με παράνομα προγράμματα, 4 νύχτες την εβδομάδα. Κάνετε διακομιδές που στοιχίζει η κάθε μία από 3.000 ευρώ μέχρι 36.000 ευρώ. Πόσους γιατρούς θα είχατε προσλάβει με αυτά τα χρήματα; Έρχεται ο κόσμος και ζητάει να τον δει καρδιολόγος και του λέμε δεν έχουμε. Ζητάει παιδίατρο, του λέμε δεν έχουμε, τον στέλνουμε σε ιδιώτες.

Να κοιτάξετε τον κόσμο στα μάτια και να του απαντήσετε. Άνθρωποι πεθαίνουν στις καρότσες γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο. Έχουμε βάλει πλάτη οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον δεν αντέχουμε άλλο. Ποιός θα έρθει να δουλέψει σ΄ αυτές τις συνθήκες, πώς να μη βγαίνουν άγονες οι προκηρύξεις; Δε μας σπουδάσατε εσείς. Μας σπούδασαν οι γονείς μας με τον κόπο και τον ιδρώτα τους».

Είναι μερικά απ΄ όσα είπε έξω απ τα δόντια, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω Γαρυφαλλιά Καρανάσιου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη στο νοσοκομείο σήμερα, κάνοντας φύλλο και φτερό την κυβερνητική προπαγάνδα. Η απάντηση της κυβέρνησης: «Μη φωνάζεις».

Γιατί οι «ενοχλητικές» φωνές των υγειονομικών καταρρίπτουν κάθε αφήγημα της κυβέρνησης -«δεν έχουμε λεφτόδεντρα», «δεν έχουμε γιατρούς», «δεν βρίσκουμε πλήρωμα για τα ασθενοφόρα»- για να καμουφλάρει την πολιτική του «θα γλυτώνει όποιος πληρώνει» (δείτε εδώ βίντεο).

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου