Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ Η προσπάθεια παρεμπόδισης του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη θα πέσει στο κενό!

 

Απαράδεκτη προσπάθεια της διεύθυνσης του Αστυνομικού Τμήματος «Παύλου Μελά» στη Θεσσαλονίκη να παρεμποδίσει τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ

 

 

Σε ανακοίνωσή του για την προσπάθεια παρεμπόδισης του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσπάθεια της διεύθυνσης του Αστυνομικού Τμήματος "Παύλου Μελά" στη Θεσσαλονίκη να παρεμποδίσει τη διεξαγωγή του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη.

Συγκεκριμένα, παρότι ο Δήμος Παύλου Μελά και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας έχουν παραχωρήσει τον χώρο του πρώην στρατοπέδου για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση, ανακαλύπτοντας προφάσεις, ζητά να ανακληθεί η άδεια παραχώρησης, παρά το γεγονός ότι το Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο εδώ και χρόνια.

Είναι φανερή η ενόχληση διάφορων μηχανισμών από την αγωνιστική δράση της ΚΝΕ και από τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας στις εκδηλώσεις του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή".

Ό,τι και να κάνουν, η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό! Ο λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης θα αγκαλιάσουν γι’ άλλη μια φορά το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και θα "βουλιάξουν" το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου και τις 3 μέρες του Φεστιβάλ, που κορυφώνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα».

Δες ακομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου