Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Από της παραστάσεις διαμαρτυρίας στη Δ.Ε.Η των πρωτοβουλιών Τούμπας και Δυτικών συνοικιών.







Παραστάσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη των πρωτοβουλιών κατοίκων Τούμπας ,δυτικών συνοικιών και αντίστασης Εύοσμου, στα καταστήματα της Δ.Ε.Η Τσιμισκή και δυτικών συνοικιών . Απαιτώντας την άμεση και χωρίς καμία προϋπόθεση επανασύνδεση του ρεύματος που κόψανε στης 30/3 Παρασκευή, και 29/3 (βράδυ) Κορδελιό Και Νεάπολη ,για τη μη πληρωμή του χαρατσιού.
Όποιος πιστεύει ακόμα ότι με την απόφαση του ΣτΕ το ρεύμα δεν θα κόβετεαπο τη Δ.Ε.Η ή είναι βαθιά νυχτωμένος ή κοροϊδεύει τον κόσμο.
Ο δημόσιος και κοινωνικός ρόλος Δ.Ε.Η έχει εκλείψει προ καιρού , δημόσια ήταν μέχρι να γίνει αυτή που έγινε χρηματοδοτούμενη από την φορολογία και έχοντας ιδιοποίηση εθνικό πλούτο όπως ποτάμια , λιγνίτη, δίκτυα μεταφοράς κ.α . Εδώ και χρόνια είναι ένα καθαρά κερδοσκοπικό εμπορικό μαγαζί  που λειτούργει και σαν εκβιαστικός εισπρακτικός μηχανισμός χρησιμοποιώντας  το κοινωνικό αγαθό που εμπορεύεται. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτή αυτή η ανακοινώσει.
Εφόσον στόχος δεν είναι να προφέρει κοινωνικό έργο , αλλά κέρδη σε μετόχους , που μπορεί να είναι  κάποιοι υπουργοί και βουλευτές. Τότε πρέπει να επιτρέψει στο λαό ότι του ανήκει. Επειδή τέτοιο σκοπό δεν έχουν . Εμείς θα τα πάρουμε με την ανατροπή τους.                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου