Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΑΣ....ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ !!!

Όταν οι πολιτικές σου επιλογές βασίζονται στο σκεπτικό "ανάπτυξη με κάθε μέσο", μην περιμένεις πολλά σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα της ζωής σου.

Είσαι εσύ αυτός που έχεις δώσει το ok στην περικοπή κονδυλίων για την οργάνωση και λειτουργία όλων αυτών των απαραίτητων υποδομών και υπηρεσιών προστασίας....μέσω της ψήφου σου.
Και δεν μιλάω μόνο για το πυροσβεστικό σώμα, μιλάω για τις δασικές περιοχές - που με την ψήφο σου σε κάποιο κόμμα που έγινε κυβέρνηση - αποχαρακτηρίστηκαν ως τέτοιες, μιλάω για τις κυβερνήσεις που νομιμοποίησαν αυθαίρετα
 

 
αντί να τα γκρεμίσουν, μιλάω για νόμους που αντιμετωπίζουν τον φυσικό πλούτο του τόπου ως προϊόν στυγνής και εξαντλητικής εκμετάλλευσης, για αναδασώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή παραδώθηκαν σε ιδιώτες για να προωθήσουν μόνο την "κοινωνική ευθύνη" της εταιρίας τους με αναδασώσεις - βιτρίνα και μόνο όταν αυτές είναι ικανές να ανταποδώσουν τα έξοδα της καμπάνιας.

Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες, αλλά κάνουμε τους μαλάκες, γιατί ξέρουμε καλά πως είμαστε πολύ "λίγοι" μπροστά στην απόφαση να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας πρωτού αυτός μας καταβροχθίσει. Ας προσέχατε.
  
 WJ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου