Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


Στη νομιμοποίηση και απελευθέρωση των ναρκωτικών οδηγεί η πολιτική ΕΕ και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (VIDEO)

 



Την πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων, που οδηγούν τους νέους στην ουσιοεξάρτηση, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης, στη σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στην ομιλία του, ανέφερε συγκεκριμένα τα παρακάτω:


«Η αντιαπαγορευτική πολιτική έχει χρεοκοπήσει και μόνο από το ότι σε Ολλανδία και Τσεχία η χρήση κάνναβης ξεπερνά το 50% στους μαθητές, ακόμα και ηλικίας 13 ετών, ενώ στην Ελλάδα είναι 9% (ευρωπαϊκή έρευνα ESPAD). Οι πακτωλοί των μονοπωλιακών ομίλων για την προώθηση της αντιαπαγορευτικής εκστρατείας μαρτυρούν την επιδίωξη να πεισθεί ο λαός ότι όχι μόνο δεν κάνουν κακό τα ναρκωτικά, αλλά έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες (μάλιστα χωρίς επίσημες έρευνες για χρησιμότητα, παρενέργειες κ.λπ.).

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τη λεγόμενη φαρμακευτική κάνναβη ως "δούρειο ίππο", στοχεύει στη νομιμοποίηση κι απελευθέρωση των ναρκωτικών.
Η ΕΕ προτείνει τώρα νέο "βάλε - βγάλε" από τις λίστες παράνομων ουσιών που κρύβει παζάρι μεγαλοσυμφερόντων. Tα δε μέτρα συντονισμού μηχανισμών καταστολής είναι η άλλη όψη της αδιέξοδης ευρωενωσιακής πολιτικής των κυβερνήσεων.

Τα ναρκωτικά δεν είναι ελεύθερη επιλογή. Είναι καταναγκασμός της ταξικής εκμεταλλευτικής κοινωνίας  που πρέπει να ανατραπεί. Όχι σε όλα τα ναρκωτικά, ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις».
ΣΧΕΤΙΚΑ 
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ετοιμάζει νόμο για καλλιέργεια και εμπόριο κάνναβης από ιδιώτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου