Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Μαχητική συγκέντρωση των συνταξιούχων στο Άγαλμα του Βενιζέλου (VIDEO - ΦΩΤΟ)





Μαχητική συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 9 Οκτώβρη συνταξιούχοι όλων των Ταμείων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, που οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές στις συντάξεις. 

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Χρήστος Σαλονικιός πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, ο Θεόδουλος Ταπανίδης πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Θεσσαλονίκης και η Άννα Βουδούρη αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δήμος Κουμπούρης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ. 

Κάλεσαν τους συνταξιούχους να διεκδικήσουν ό,τι τους έχουν αφαιρέσει όλες οι κυβερνήσεις. Να καταδικάσουν τη δημαγωγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει τον ίδιο στόχο στο Ασφαλιστικό. Με όπλο τον αγώνα να μην επιτρέψουν να προχωρήσει το νέο έγκλημα σε βάρος τους. 

Στη διάρκεια της πορείας προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, οι συνταξιούχοι έκαναν συμβολική κατάληψη του δρόμου στη συμβολή των οδών Αντιγονιδών και Εγνατία και του δρόμου στο ύψος της πλατείας Αντιγονιδών.

Ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για τις 13 Νοέμβρη στη νέα μεγάλη κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των συνταξιούχων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και στην πανελλαδική κινητοποίηση που θα γίνει στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου