Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν βαρεθήκατε να σπάτε παρθενιές αυτού του συστήματος;!» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


«Σας έπιασε κομμουνιστική ιδεολογία στην ψηφιοποιημένη φιλελεύθερη κεϋνσιανή εποχή και εκδοχή της στον 21ο αιώνα λόγω πανδημίας; Μας δουλεύετε; Η ύφεση ερχόταν, ήταν ορατή και ήταν και παγκόσμια. Όσο παγκοσμιοποιημένος είναι ο καπιταλισμός και το κεφάλαιο και ο πόλεμος των πολυεθνικών μεταξύ τους.»

Από πότε είναι δίκαιος ο καπιταλισμός για να είναι δίκαιος και ο προϋπολογισμός ενός καπιταλιστικού κράτους, αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί δίκαιου προϋπολογισμού κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σημείωσε από τη μια μεριά υπάρχουν επιδοτήσεις στο κεφάλαιο και από την άλλη αύξηση του δημόσιου χρέους. Ανέφερε ακόμα πως τα ειδικά σχολεία δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες πανελλαδικά και καυτηρίασε το γεγονός ότι στην πανδημία δεν γίνονται έλεγχοι για το αν εφαρμόζονται μέτρα προστασίας στους μεγάλους εργασιακούς χώρους.

Για το εμβόλιο κατέδειξε πως είναι ένα εμπόρευμα στα χέρια των πολυεθνικών που δηλώνουν ότι θα το δώσουν πρώτα σε όποιον έχει να δώσει προκαταβολή.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου