Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Μαζική λαϊκή απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής

 

Από την μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Αθήνα στις 16 Μάη 2021 
Από την μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Αθήνα στις 16 Μάη 2021

 

Συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα οι κινητοποιήσεις, πικετοφορίες και εκδηλώσεις στις οποίες καλούν η ΕΕΔΥΕ, σωματεία και φορείς για να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε στην Αλεξανδρούπολη συγκέντρωση και πικετοφορία στο κέντρο της πόλης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης.

Το Σάββατο 22 Μάη, μέρα της δολοφονικής επίθεσης κατά του Γρηγόρη Λαμπράκη, προγραμματίζονται δράσεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη, καθώς και στη γενέτειρά του, Κερασίτσα Αρκαδίας, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Στην Αττική το ραντεβού είναι στις 11 π.μ., στον Μαραθώνα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συγκέντρωση στις 11 π.μ. στον τύμβο του Μαραθώνα και πορεία στην προτομή του Γρηγόρη Λαμπράκη, όπου θα ακολουθήσουν κατάθεση στεφάνων και ομιλία.

Στη Θεσσαλονίκη η ΕΔΥΕΘ προγραμματίζει, στις 12 μ., κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Επίσης προγραμματίζονται:

Την Κυριακή 23 Μάη σε Κρήτη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και μηχανοκίνητες πορείες σε Ανδραβίδα και Ικαρία, και στο Ηράκλειο.

Την ίδια μέρα εκδήλωση - συζήτηση για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην περιοχή οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου - Δραπετσώνας, στις 7 μ.μ., στο Θεατράκι της Πλατείας Πόντου στη Χαραυγή, με ομιλητή τον πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ, Σταύρο Τάσσο.

Στις 28 Μάη στη Ρόδο.

Στις 29 Μάη στις 10.30 π.μ., συγκέντρωση μπροστά στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο NRDC στο 3ο Σώμα Στρατού και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που θα καταλήξει στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη. Επίσης, στη βάση του Ακτίου, απ' όπου θα ακολουθήσει στη συνέχεια πορεία στην πόλη της Λευκάδας.

Στις 30 Μάη σε Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Σάμο, Στεφανοβίκειο (μηχανοκίνητη πορεία).

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου