Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 11-12 Δεκέμβρη

 

 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 11-12 Δεκέμβρη:

  • Όχι στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό! Οργάνωση - αγώνας για να μην πληρώσουν οι πολλοί τα κέρδη των λίγων. Συγκέντρωση των συνδικάτων την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Σύνταγμα, ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό και για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού από την πανδημία! Στη Θεσσαλονίκη, στις 6.30 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.
  • Με τον Ριζοσπάστη του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 18 - 19 Δεκέμβρη. Μεγάλο αφιέρωμα στα 30 χρόνια από τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Πλούσια αρθρογραφία για τα γεγονότα της εποχής και την κορύφωση της αντεπανάστασης. Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην εκδήλωση της ΚΟ Γαλλίας του ΚΚΕ για τα 150 χρόνια από την Παρισινή Κομμούνα. Ειδικό Ένθετο: Τα συνταρακτικά γεγονότα στην πρώην ΕΣΣΔ μέσα από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη», από τον Αύγουστο μέχρι και τον Δεκέμβρη του 1991.
  • Έκτακτη Τηλεδιάσκεψη Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων. Η εποχή μας επιβάλλει την οριστική ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Οι εισαγωγικές ομιλίες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Τουρκίας, Κεμάλ Οκουγιάν, στη διήμερη τηλεδιάσκεψη που ξεκίνησε την Παρασκευή 10/12. Συμμετέχουν 73 κόμματα, από 57 χώρες από όλες τις ηπείρους.
  • Πανδημία. «Ιερή αγελάδα» τα κέρδη του ιδιωτικού τομέα με 100 νεκρούς τη μέρα. Νοσοκομεία ΑΕ: Το παράδειγμα της Σύμπραξης Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα στο ΓΝ Σαντορίνης.
  • Ανατ. Μεσόγειος - Κυπριακό. Οι μύθοι που θεωρούν «προστάτες» τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες έχουν καταρρεύσει. Ανταπόκριση από την εκδήλωση που οργάνωσε η ΚΟ Κύπρου του ΚΚΕ.
  • ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Θα πέσει στο κενό κάθε απόπειρα δίωξης για τον περσινό γιορτασμό του Πολυτεχνείου.
  • Άρθρο. Ορισμένα συμπεράσματα από την πορεία του ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως σήμερα.
 
  • Αποκαλυπτικό. Τεχνολογίες παρακολούθησης. Ψηφιακοί επιστάτες «λύνουν και δένουν» στους χώρους δουλειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου