Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ Προχώρησε σε νέο εμβολιασμό Ρομά του Ριγανόκαμπου (ΦΩΤΟ)

 

 

Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού -για δεύτερη φορά σε ένα μήνα- σε 35 Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου, πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πατρών και την ΤΟΜΥ Εγλικάδας.

Σημειώνεται πως ο δήμος πραγματοποίησε τον σημερινό εμβολιασμό στην προσπάθειά του να βοηθήσει υγειονομικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το χώρο επισκέφθηκαν την ώρα της διαδικασίας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πελεκούδας και η υπεύθυνη της ΤΟΜΥ Εγλικάδας, Μαρία Ταρκαζίκη με το κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ, μίλησε θετικά για την παραδειγματική οργάνωση από πλευράς του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου ενώ  υπήρξε ενδιαφέρον και περισσοτέρων Ρομά να εμβολιαστούν, αίτημα που προωθείται για υλοποίηση.

Τονίζεται πως την υποστήριξη των Ρομά για την ένταξή τους στη διαδικασία, καθώς και τη διοργάνωση όλης της δράσης ανέλαβε το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας δήμου Πατρέων, που λειτουργεί από τον Κοινωνικό Οργανισμό.




 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου