Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

 

 


 
ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
 
• Δηλητηριώδη σχόλια από Μέσα Ενημέρωσης που πρόσκεινται στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ενώνει ο αντικομμουνισμός
 
Ένα επίκαιρο πανό που έχει αναρτήσει η ΚΝΕ σε δημοτικό κτίριο της Πάτρας, έγινε αφορμή να ξεχειλίσει η ΄΄αγανάκτηση΄΄ σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, επειδή , όπως λένε, προκαλείται η αισθητική τους !
 
Στο πανό αναγράφονται συνθήματα εναντίον του ΝΑΤΟ και των βάσεων ΗΠΑ στη χώρα μας, τη στιγμή που οι εξελίξεις στην Ουκρανία έχουν προκαλέσει εύλογη ανησυχία και η εμπλοκή της Ελλάδας θεωρείται αναπόφευκτη.
 
Για το πανό αυτό σηκώθηκε κουρνιαχτός από τη συντηρητική εφημερίδα ΄΄Πελοπόννησος΄΄ που πρόσκειται στη ΝΔ, αλλά και από το πόρταλ The BEST που είναι φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ, σφόδρα αντιπολιτευόμενο προς τη δημοτική αρχή, ενίοτε δε και με αυριανίστικο ύφος.
 
Και τα δύο Μέσα - κυρίως το πόρταλ - εκτιμούν ότι αυτή η ενέργεια της ΚΝΕ προσβάλλει την πόλη !
Ρυπαίνει την ατμόσφαιρα και αποσπά την προσοχή του κόσμου από άλλα σοβαρά ζητήματα…(σ.σ. μας θυμίζουν πως έχουμε Καρναβάλι και απαιτείται σοβαρότητα !).
 
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα Μέσα αντιδρούν για ανάρτηση πανό στο ίδιο κτίριο. Την ίδια επιθετική στάση είχαν και με άλλο πανό (πάλι του ΚΚΕ) που θεωρούσε τον Πάιατ ανεπιθύμητο στην πόλη.
 
Πιστεύουν πως έτσι πιάνουν το σφυγμό της αστικής τάξης, η οποία θέλει την ησυχία της, την καλοπέρασή της και μακριά από κομμουνιστική προπαγάνδα (σ.σ. αρκετά έχουν τραβήξει με τη δημοτική αρχή !).
 
Και ναι, ο σκοπός επιτυγχάνεται καθώς πολλοί είναι οι πρόθυμοι που εκφράζουν τον… αποτροπιασμό τους και καταγγέλλουν – οι ίδιοι πάντα – τη δημοτική αρχή που επιτρέπει στην ΚΝΕ να χρησιμοποιεί για το πανό της, δημοτικό κτίριο.
 
Αυτό δεν το ανέχονται ούτε τώρα που τα τύμπανα πολέμου ηχούν στη γειτονιά μας και απειλείται η χώρα μας εξαιτίας της χρησιμοποίησης πολεμικών ορμητηρίων, όπως οι αμερικάνικες βάσεις σε Αλεξανδρούπολη, Σούδα κλπ.
 
Γι αυτούς, όπως λένε, προέχει η αισθητική της πόλης, την οποία χαλάει το πανό , που γράφει ΄΄έξω από το ΝΑΤΟ΄΄.
 
Φυσικά , για να ακριβολογούμε, την αισθητική τους δεν την προκαλεί το πανό, αλλά το περιεχόμενό του καθώς κι αυτός που το υπογράφει, δηλαδή, η ΚΝΕ.
 
Κι επειδή τους ενώνει ο αντικομμουνισμός, βρήκαν την ευκαιρία να συντονιστούν και να κάνουν ενορχηστρωμένη επίθεση στη δημοτική αρχή, φυσικά και στο ΚΚΕ.
 
(Υ.Γ. Προκειμένου να συμπληρωθεί το πάνελ, στην αντικομμουνιστική υστερία προστέθηκε και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ (από τα πιο ΄΄ελαφριά΄΄ του χώρου, είναι η αλήθεια ) που κινήθηκε στην ίδια ΄΄γραμμή΄΄ με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Είναι αυτό που λέει ο Πελετίδης, ότι στην Πάτρα όλοι αυτοί είναι μια αγκαλίτσα!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου