Κυριακή 22 Μαΐου 2022

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ» Η διοίκηση του ΣΕΗ ζητά από τους ηθοποιούς 72 ευρώ για να συμμετάσχουν στις εκλογές τους!

 

 

Η Διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ζητάει από τους ηθοποιούς οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κόλαση της ακρίβειας, να πληρώσουν 72 ευρώ (!) προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές του Σωματείου.

Όπως καταγγέλλει η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών»: «Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, οι εκλεγμένοι με τη "Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών", εισηγηθήκαμε να μπορούν οι συνάδελφοι με 15 ευρώ να συμμετέχουν στις διαδικασίες των εκλογών, ώστε να μην αποκλειστεί κανένας λόγω χρεών. Η Διοίκηση παρόλ' αυτά δεν προχώρησε στην απόφαση αυτή. Την ώρα που 500 σπίτια κάθε μέρα μένουν χωρίς ρεύμα και εκατοντάδες συνάδελφοι μας βρίσκονται αντιμέτωποι με τους πανάκριβους λογαριασμούς του ρεύματος, η Διοίκηση ουσιαστικά τους αποκλείει από τις εκλογές! Προφανώς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ-ΑΕΝΑΗ ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα από τη δική μας...

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 17.00 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων (Εχελειδών 19 & Πειραιώς 144) καταδικάζοντας τη στάση της Διοίκησης και υπερψηφίζοντας την πρόταση μας για δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές με 15 ευρώ», καταλήγει η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου