Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Χώρος πρασίνου και μνήμης να γίνει η πλατεία Ελευθερίας

 

 

Την παράταση της παραχώρησης της πλατείας Ελευθερίας για ελεγχόμενη στάθμευση σε ιδιωτική εταιρεία αποφάσισε η διοίκηση Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τη συμφωνία των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας να χαρατσώνει τους δημότες για κέρδος της εταιρείας.

Το γεγονός καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως «οι "διαβεβαιώσεις" της διοίκησης Ζέρβα περί "προσωρινότητας", θυμίζουν το "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού", εξασφαλίζουν πρόσθετα κέρδη για την ιδιωτική εταιρεία ενώ ξεμακραίνει την προοπτική "απελευθέρωσης" της πλατείας υπέρ των δημοτών (εξέλιξη ανάλογη με την παραχώρηση της ΔΕΘ στους μεγαλοεπιχειρηματίες σε συμφωνία Μητσοτάκη - Τσίπρα, Μπουτάρη - Ζέρβα)».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαιτεί: «Καμία παραχώρηση σε ιδιώτες και σε πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, άμεση έναρξη εργασιών για τη διαμόρφωση σε χώρο πράσινου και μνήμης. Άμεση κατάργηση της σύμβασης ελεγχόμενης στάθμευσης με την ιδιωτική εταιρεία που πληρώνουν με τεράστια χαράτσια οι δημότες». 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλονίκης. 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου