Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΠΑΤΡΑ : ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΖ. Η ΠΛΑΖ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!! [ video ]


 

Πολύ πριν έρθει το καλοκαίρι, ο Δήμος Πατρέων έκανε πολλές προσπάθειες να συνεννοηθεί με την ΕΤΑΔ Α.Ε. για την Πλαζ όπου, με απόφαση της κυβέρνησης, περιήλθε στη δικαιοδοσία της....''Ανώνυμης Εταιρείας''!!!


 

Ωστόσο, δεν πήρε ποτέ ούτε προφορική, ούτε έγγραφη απάντηση για το τι θα γίνει με την πιο πολυσύχναστη παραλία, δίπλα από το κέντρο της πόλης. Κι επειδή μπήκαμε στον Ιούλιο, δεν μπορούσε ο δήμος να περιμένει άλλο, πότε θα φιλοτιμηθεί η ΕΤΑΔ Α.Ε. να δρομολογήσει λύσεις για την Πλαζ, στην οποία ο δήμος, τα προηγούμενα χρόνια, ξόδευε πολλά χρήματα για τη διαμόρφωσή της.

   

Έτσι, από χτες συνεργεία του δήμου, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Δημησιάνος στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη, με απόφαση της η Δημοτική Αρχή είχε βάλει από το πρωί ναυαγοσώστες στην παραλία της Πλαζ, αλλά και ότι έχει προχωρήσει τις εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου σε μια οργανωμένη παραλία με όλες τις υποδομές που χρειάζονται οι λουόμενοι σκίαστρα, πέργκολες, παγκάκια πικ νικ, ντουζιέρες, καμπίνες κτλ, δεν χαρίστηκε δε σε κανέναν λέγοντας. «Δεν έχουμε πάρει από κανέναν άδεια.

   

Μόνοι μας πήραμε την πρωτοβουλία και το αποφασίσαμε βλέποντας ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κάναμε ντου από παντού και είπαμε: Θέλετε κύριοι της ΕΤΑΔ μας βάλετε να κάτσουμε στο εδώλιο; Θέλετε να μας στείλετε στο Αυτόφωρο; Κάντε το! Εδώ είμαστε εμείς. Δουλεύουμε όμως για τον λαό της Πάτρας και τις  ανάγκες του και στέλνουμε μήνυμα από τον σταθμό σας προς άπαντες. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας πάρει την Πλαζ. Η Πλαζ είναι η αυλή της πόλη μας, είναι η ψυχή μας και ανήκει σε μας.

  

Στην πόλη και στους πατρινούς. Όσο είναι δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης και η Λαϊκή Συσπείρωση έχει τα ηνία της πόλης ας το βάλουν αυτό οι κύριοι της ΕΤΑΔ και οποιασδήποτε άλλης ΕΤΑΔ στο μυαλό τους» Το πολυεργαλείο της δημοτικής αρχής αφού έκανε γνωστό πως η Πλαζ πλέον από σήμερα θα έχει ντουζιέρες, σκίαστρα και τρεις ναυαγοσώστες κατά μήκος της παραλίας, τόνισε: «Η Πλαζ δεν ανήκει σε καμία ΕΤΑΔ και σε κανέναν επιχειρηματία. Το μπάνιο μας ανήκει, η θάλασσα μας ανήκει.

  

 Πρέπει να κάνουμε αντίσταση γιατί στο τέλος οι επιχειρηματίες θα μας τα πάρουν όλα και ούτε δρόμο δεν θα μας αφήσουν». Κλείνοντας, ο Δ. Δημισιάνος αναφέρθηκε και στις καντίνες: «Τόσα χρόνια είχαμε καντίνες στην Πλαζ, τώρα γιατί να μην έχουμε; Θα υπερασπίστουμε αυτό που μας ανήκει».....Και η αντιπολίτευση κύριε ;;; Ααααα αυτοί ασχολούνται με τη σκόνη από τα έργα στα προσφυγικά....

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου