Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κέρδη για τη Γερμανία από τα δάνεια προς την Ελλάδα και... 400 δισ. δολάρια σε μόλις δέκα ανθρώπους!»


Από τη ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, noraralli@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τριακόσια ογδόντα εκατομμύρια ευρώ είναι τα κέρδη της γερμανικής κυβέρνησης από τη χορήγηση του δανείου των 15,17 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης. Και όλα αυτά, τη στιγμή που η Γερμανία δεν έχει δώσει ούτε ευρώ!!! Αυτό προκύπτει από έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο έχει στη διάθεσή του το Reuters. Όπως σημειώνεται σε αυτό, το επιτόκιο στα εν λόγω δάνεια κυμαίνεται μεταξύ 3,423% και 4,528%. Η γερμανική συμμετοχή στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, συνολικού ύψους 130 δισ. ευρώ, θα ανέλθει έως τα 37,8 δισ. ευρώ. Εάν συμμετάσχει όμως σε αυτό και το ΔΝΤ, όπως αναμένεται, η γερμανική συνεισφορά θα είναι μικρότερη.
Την ίδια στιγμή που λέμε και «ευχαριστώ» σε όσους μας κλέβουν, υπάρχουν δέκα όλοι κι όλοι άνθρωποι στον κόσμο, τους οποίους –τμήμα αυτών– χρηματοδοτούμε (και εμείς οι Έλληνες μαζί με εκατομμύρια άλλων «πανέξυπνων» καταναλωτών) με 400 δισ. δολάρια. Ιδού η λίστα, σύμφωνα με τους sxoliastesxwrissynora:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6-4-2012 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ


ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ( ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ - ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  (ΣΜΑ) ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Καταγγέλλουμε τις συλλήψεις που διέταξαν οι αρμόδιοι φορείς, που για άλλη μία φορά δυστυχώς ¨επιτελούν όπως ξέρουν το έργο τους¨ , για εκφοβισμό των πολιτών. Η τρομοκρατία τους όμως δεν θα περάσει με τίποτα.
Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν 2 ηλικιωμένοι συνταξιούχοι (με μέσο όρο ηλικίας 70 ετών) στο χώρο έξω από το εργοτάξιο του ΣΜΑ Ευκαρπίας με το πρόσχημα της παράνομης άσκησης βίας!!!
Η σύλληψη των δύο συνταξιούχων, μελών της Επιτροπής Αγώνα κατά της κατασκευής του Σ.Μ.Α. έγινε έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η εργολάβος εταιρεία και ο πρώην (!) ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης καθώς πλέον δεν υφίσταται (δια στόματος Ζουρνά), ζητώντας την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας