Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Σοβαρότατες … σαχλαμάρες !

Οι παρακάτω, σοβαρότατες (ή σοβαροφανείς, διαλέγετε και παίρνετε) δηλώσεις, αποδίδονται (κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό, δεν ξέρω) στον Υπουργό Εξωτερικών των ΕΠΑ Mr. John Kerry !

- “Είναι απαράδεκτο κανείς σήμερα στον 21ο αιώνα, να εισβάλλει σε μια ξένη κυρίαρχη χώρα, με κάλπικα προσχήματα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα δικά του αποκλειστικά συμφέροντα” !!!

Σημείωση:
1. Όχιιιι, για τον … 20ο αιώνα δεν μίλησε ! Τότε, … επιτρεπόταν !!!
2. Όχιιιι, δεν αναφερόταν στις … ΕΠΑ ! Η χώρα του, μια χαρά μπορεί να το κάνει αυτό !!!

Επίσης, ο παραπάνω … μάγκας, απείλησε (όλα αυτά σε συνέντευξη τύπου, μην πάει το μυαλό σας αλλού) και με :
- Εμπορικό αποκλεισμό τη Ρωσία !
- Με πάγωμα περιουσιακών στοιχείων !
- Με πάγωμα χορήγησης βίζας !
Έ ;

Πως είπατε ;

Που ήταν ο παραπάνω … μεσιές Γιάννης Κέρρυ, όταν η χώρα του, οι ΕΠΑ κάναν τις στρατιωτικές εισβολές στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σερβία, τη Λιβύη (για να θυμηθούμε μόνο τις πολύ πρόσφατες … “ειρηνευτικές” επεμβάσεις των ΕΠΑ) ;

Που είναι όταν καθημερινά ακούμε απειλές εναντίον του Ιράν, της Β. Κορέας, της Συρίας και πάει λέγοντας ;

Που είναι στο θέμα της Κύπρου ;

Οι παραπάνω χώρες δεν είναι κυρίαρχες ;

Τι είναι ;

Από που κι ως που οι Ενωμένες Πολιτείες της Αμερικής … αναγορεύτηκαν και ως υπερασπιστές της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών ;
Και, τους έπιασε ο … πόνος, γιατί κάνει και καμιά … επεμβασούλα και το … συνεταιράκι τους η καπιταλιστική Ρωσία !!!

υ.γ.: Ας μην αναφέρουμε (για πολλοστή φορά) στο ότι ό,τι γίνεται σήμερα στην Ουκρανία, γίνεται έπειτα από ανοιχτή επέμβαση ιμπεριαλιστικών χωρών. Εδώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ρόλο που έπειαξε ακόμα και η … Μοσάντ !

Από: faros.wordpress

O Βενιζέλος στην Ουκρανία – η ιστορία σαν φάρσα

O Βενιζέλος στην Ουκρανία – η ιστορία σαν φάρσα 
 
Σχεδόν έναν αιώνα μετά την εκστρατεία της Ουκρανίας η Αθήνα λειτουργεί και πάλι σαν νεροκουβαλητής της Δύσης με καταστροφικές συνέπειες για τα εθνικά συμφέροντα. 
 Ενενήντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αποτυχημένη εκστρατεία που διέταξε ο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Ουκρανία, απέναντι στη νεαρή ρωσική επανάσταση.
Πιστεύοντας ότι η πρόσδεσή του στο άρμα του Αγγλικού και Γαλλικού ιμπεριαλισμού θα προσέφερε πλεονεκτήματα στις διαπραγματευτικές θέσεις της Ελλάδας και εκφράζοντας και τον δικό του ακραίο αντικομμουνισμό, ο Βενιζέλος έστειλε 23.351 Έλληνες στρατιώτες σε μια αποστολή αυτοκτονίας χωρίς στοιχειώδη εξοπλισμό και στρατηγικό σχεδιασμό.