Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Oι λαοί που ετοιμάζονται για συνθήκες «Μεσαίωνα» θα «χορτάσουν» live συνδέσεις σε βασιλικές κηδείες


 

Σε ανάρτησή του στο Twitter τα Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχολιάζει: 

«Μπορεί οι λαοί της Ευρώπης να ετοιμάζονται για συνθήκες "Μεσαίωνα", με ελλείψεις σε τρόφιμα, σκοτεινές πόλεις και κρύα σπίτια, αλλά τουλάχιστον θα "χορτάσουν" live συνδέσεις & αφιερώματα σε βασιλικές κηδείες κι άλλα μεσαιωνικά έθιμα με πρίγκιπες & δούκες, όπως τις τελευταίες μέρες».

Θυμίζουμε ότι στα πρώην βασιλικά κτήματα ξεκινάει την Πέμπτη το Φεστιβάλ

 

 

«Τούτη τη φορτισμένη στιγμή του "ύστατου χαίρε" στη βασίλισσα #Ελισαβετ, θα θέλαμε απλώς να θυμίσουμε ότι στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Ίλιον (Πάρκο Τρίτση), ξεκινάει την Πέμπτη το #festival_kne, με πρόγραμμα που ανασταίνει και νεκρούς. Καλού-κακού φτύστε και στον κόρφο σας» αναφέρει ανάρτηση στο Twitter του «Οδηγητή». 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ «Κωμωδία» τα μέτρα που εξήγγειλαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ (VIDEO)

 

 
 

Κυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν στη ΔΕΘ την κάλπικη αντιπαράθεση μέσω των εξαγγελιών τους, την ώρα που και οι δύο υπόσχονται να εφαρμόσουν την πολιτική της ΕΕ των μονοπωλίων που τσακίζει λαϊκά δικαιώματα, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως σημείωσε, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι συνένοχοι για την «κωμωδία» των μέτρων που εξαγγέλλουν, καθώς το κράτος αρπάζει τους κόπους των εργαζομένων με έμμεσους και άμεσους φόρους και επιστρέφει τους ψίχουλα.

Ο «πυροσβέστης» Αλέξης Τσίπρας…

 

Κυρ, Σεπ 18, 2022
 
Thumb_Politiki_Pyrosbestis_Tsipras

 

Τη στιγμή που, με αφορμή τις φοιτητικές κινητοποιήσεις για την είσοδο της αστυνομίας μέσα στις σχολές, οι δυνάμεις καταστολής και η κυβέρνηση κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους ενάντια στη νεολαία, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ρόλο …«πυροσβέστη» των φοιτητικών αντιδράσεων, να συμβουλεύσει τους νέους «να μην απαντήσουν στην ένταση με ένταση» και να περιμένουν τις εκλογές... Κοινώς, τα κεφάλια μέσα!

Επειδή, λοιπόν, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στις σχολές είναι είδος προς εξαφάνιση και σε λίγο θα τους βλέπουμε μόνο σε ντοκιμαντέρ του National Geographic, ίσως πρέπει να ενημερώσουμε για το εξής: Η αποφασιστικότητα, τα αντανακλαστικά και η θαρραλέα απάντηση των φοιτητών απέναντι σε κάθε είδους «ένταση», που έχει επιστρατεύσει η κυβέρνηση, είναι αυτή που έχει κρατήσει την αστυνομία έξω από τις σχολές. Οι μεγάλοι φοιτητικοί και νεολαιίστικοι αγώνες είναι μαζικοί και πετυχημένοι, γιατί δε μετράνε «κουκιά» για υπουργικές καρέκλες. Γι’ αυτό, η πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από χυδαία είναι και αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις του.