Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Προς τους/τις κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου.
 
 
Το Συντονιστικό Ωραιοκάστρου ενάντια στα χαράτσια και τη φορολεηλασία του λα'ι'κού εισοδήματος σας καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση τη Δευτέρα 18/2/2013, στις 6.30μ.μ., στο χώρο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου. Θέμα της συζήτησης είναι το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση σχετικά με το παραπάνω θέμα σήμερα, καθώς επίσης και η οργάνωση της παραπέρα δράσης μας -σε συνεργασία με κινήσεις κατοίκων από άλλες γειτονιές της Θεσσαλονίκης- με αιτήματα την κατάργηση των χαρατσιών και την υπεράσπιση του λα'ι'κού εισοδήματος από την φορολογική επιδρομή που έχουν εξαπολήσει κυβέρνηση και τρόικα μετατρέποντας τους φτωχούς σε ακόμα φτωχότερους για χάρη των πλουσίων που γίνονται ακόμα πλουσιότεροι.
Μετά την πετυχημένη παρέμβαση στην Α' ΔΟΥ Θεσ/νίκης στις 30/1/2013 συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά.
Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑ'Ι'ΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Τη Δευτέρα 18-2-2013 δικάζονται οκτώ κάτοικοι της Ευκαρπίας, γιατί τόλμησαν να μιλήσουν για περιβαλλοντική δικαιοσύνη. Γιατί θέλησαν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους και τα παιδιά τους. Με αστήρικτες κατηγορίες η εργολάβος εταιρία και ο ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης τους σέρνουν στα δικαστήρια σε μια προσπάθεια να κάμψουν τον αγώνα τους ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το ΣΜΑ Ευκαρπίας και την καύση σκουπιδιών. Θυσιάζουν την υγεία μας στο βωμό του κέρδους, των μεγαλοεργολάβων και των ξένων εταιριών.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιήσουν για να μας τρομοκρατήσουν θα μας βρουν πιο αποφασισμένους στον αγώνα που κάνουμε για ζωή και αξιοπρέπεια.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18-2-2013 στις 09.00πμ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑ'Ι'ΚΑ ΜΕΤΡΑ

(Μέλος του Δικτύου των 50-και παραπάνω- φορέων ενάντια στο ΣΜΑ Ευκαρπίας)
(πληρ. 6980012555)