Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

"Οι αγώνες των εργαζομένων θα φέρουν την άνοιξη" και αγορά χωρίς μεσάζοντες, Κυριακή 16/3 στο Παρκάκι της Μπότσαρη

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΑΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΕΣ !!!

- Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο Άδωνις δηλώνοντας «Χάρη στον Σαμαρά έχουμε κ%λόχαρτο στο σπίτι», αποκαλύπτοντας έτσι την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
- Ποιος δεν δάκρυσε σκεπτόμενος ότι αυτό το παιδί, άφησε τη σίγουρη και κερδοφόρα δουλειά του τηλεβιβλιοπώλη για να αφιερωθεί ως βουλευτής και ως υπουργός στην προσπάθεια για να σωθεί τούτη η έρμη χώρα.
- Θυσιάστηκε για να βελτιώσει τη δημόσια υγεία. Τέτοια δημόσια υγεία, απλά δεν υπάρχει. Θυσιάστηκε για να κάνει άψογα νοσοκομεία. Τέτοια νοσοκομεία, απλά δεν υπάρχουν.
- Όλοι οι Έλληνες με μια φωνή του στέλνουν το μήνυμα. Γλυκέ μας υπουργέ, αν ξεμείνεις από κ%λόχαρτο, μη λυπάσαι και μην το βάζεις κάτω. Μη ζορίζεσαι, υπάρχουν και οι κ%λοφυλάδες. Γέμισε ο τόπος.
- Το ένα μετά το άλλο ιδρύονται τον τελευταίο καιρό καινούριοι πολιτικοί σχηματισμοί. Κόμματα και κομματίδια ξεφυτρώνουν παντού προκαλώντας ανάσταση νεκρών (πολιτικά).
- Δίπλα στο «ποτάμι» δημιουργήθηκε το «φράγμα» από πρωτοπόρους ηθοποιούς, τραγουδιστές και, γενικότερα, ανθρώπους της σόου μπιζ. Ηγείται ο Λιάκος Ψιψινάκης.
- Δίπλα στην «ελιά» δημιουργήθηκε ο «δάκος» από πρωτοπόρους μιζαρπάχτρες της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Ηγείται ένας  σωφρονιστικός υπάλληλος, λόγω εγκλεισμού των υποψηφίων.
- Επειδή έμαθαν ότι πη…κομματικοποιούμαστε, πλάκωσε και ο κοκός με το κόμμα «γλυξός βασιλικός». Ηγείται ο κοκός με το κοκάκι και θα έχει ως έμβλημά του έναν σγουρό βασιλικό με μια μαντζουράνα.
- Ο Λοβέρδος θύμωσε που τον περιφρόνησε η ΔημΑρ, η μεγάλη κυρία της σοσιαλδεξιοδημοκρατίας και αποφάσισε να ιδρύσει νέο κόμμα με το όνομα Αμετανόητος ΜΝΗμονιακός. Βέβαια! Το έχει και καμάρι ο αθεόφοβος.
- Αχ! Είπα Λοβέρδος και θυμήθηκα την Άννα! Την Αννούλα την Ευρωπαία. Και ήταν και ένιωθε Ευρωπαία. Μου λείπει, πιστεύω σε όλους μας, εκείνη η αύρα που εξέπεμπε. Τι Λοζάνη, τι Κοζάνη, ο αέρας δεν κρύβεται.
- Εκεί στο υπουργείο της παιδείας κάποιος εγκέφαλος πρέπει να Λάσκαρε.  Πώς γίνεται η συμμετοχή στην αυτοαξιολόγηση από τη μια να πλασάρεται ως υποχρεωτική και από την άλλη να δίνει μόρια σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτή;
- Αν ήταν υποχρεωτική η αυτοαξιολόγηση θα συμμετείχαν όλοι οπότε θα έπαιρναν όλοι τα σχετικά μόρια, άρα δεν θα είχε νόημα η μοριοδότηση. Αλλά και η μοριοδότηση των πληρωμένων μεταπτυχιακών και σεμιναρίων τι είναι;
- Εκτός των άλλων, λοιπόν, η διαδικασία και εφαρμογή της αξιολόγησης είναι άκρως εκβιαστική και ταξική, σε ένα χώρο, όπως αυτός της παιδείας, που χωρίς ελευθερία αργά ή γρήγορα θα μαραζώσει.
- Τελικά αυτό που λένε ότι «ο Θόδωρος τα’ χει 400», δεν ισχύει για την περίπτωση του «δικού μας» Θόδωρο. Ποιος , λέει, θα μάθαινε ότι ίδρυσε κόμμα ο Θόδωρος και δεν θα σκεφτόταν να το ψηφίσει; Έλα ντε;
- Καλά, για τόσο μ@λ&κες μας περνάει; Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο μ…αέστρο της πολιτικής ζωής. Εκτός αν δεν χόρτασε μ’ αυτά που έφαγε, όπως είπε, μαζί με τους άλλους.         
 Πηγή: patrinaki.blogspot