Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ο αντικομμουνιστής Μπογδάνος υβρίζει το ΚΚΕ με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του - Απάντηση από τον Γ. Γκιόκα (VIDEO)



 

Σε ένα άθλιο υβρεολόγιο κατά του ΚΚΕ επιδόθηκε ο γνωστός αντικομμουνιστής Κώστας Μπογδάνος, συνεπικουρούμενος από τον «ΣΚΑΪ», φτάνοντας στο σημείο να καταλογίσει στο Κομμουνιστικό Κόμμα ότι «οπλίζει τα χέρια» αυτών που επιτέθηκαν εναντίoν του.

Ο εν λόγω βουλευτής ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», με αφορμή την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του. Όμως, επιβεβαιώνοντας το ρόλο που του έχει ανατεθεί και παίρνοντας την «πάσα» από τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού, επέλεξε να διαστρεβλώσει πλήρως, σε σημείο φαιδρότητας, την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ, με την οποία καταδίκαζε την επίθεση εναντίον του.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα, που έκανε παρέμβαση στην εκπομπή.

Φτηνοί αντιπερισπασμοί

 

 

Με φτηνούς αντιπερισπασμούς επιχειρεί η κυβέρνηση να πετάξει από πάνω της τις τεράστιες ευθύνες για την επικίνδυνη εξέλιξη της πανδημίας και να τις φορτώσει στους εργαζόμενους, κουνώντας προκλητικά το δάκτυλο της ατομικής ευθύνης.

Χαρακτηριστική είναι για παράδειγμα η άθλια προσπάθεια να συνδεθεί η μετάδοση του ιού στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» αποκλειστικά με το ποσοστό εμβολιασμού των υγειονομικών. Κι ενώ η κυβέρνηση μιλάει για «αρνητές των εμβολίων», η πραγματικότητα λέει ότι σε όλα τα νοσοκομεία, το ποσοστό των εμβολιασμένων υγειονομικών είναι στα ίδια πάνω - κάτω επίπεδα, εξαιτίας κυρίως των αργών ρυθμών με τους οποίους προχωρούν οι εμβολιασμοί, όπως καταγγέλλουν τα σωματεία των υγειονομικών.

Με τον τρόπο αυτόν η κυβέρνηση προσπαθεί να κουκουλώσει τις ευθύνες της για τις καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς και κυρίως για τις μεγάλες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα της Υγείας, που γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες ενόψει τρίτου κύματος. Ενώ λοιπόν το νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε καν μοριακό αναλυτή για τεστ κορονοϊού (!) διάφορα «παπαγαλάκια» ζητάνε μέχρι και να απολυθούν υγειονομικοί «για να βάλουν μυαλό», όταν ανάμεσα στους νοσούντες είναι και μερικοί εμβολιασμένοι που δεν πρόλαβαν να «χτίσουν» ανοσία.

Με τους αγώνες μας σημαδεύουμε όσους μας στερούν το Πανεπιστήμιο που έχουμε ανάγκη!

 

 

Του Αντώνη Μοχιανάκη, μέλους της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ

Οι φοιτητές στείλαμε την προηγούμενη βδομάδα ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση μέσα από το μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο των Φοιτητικών μας Συλλόγων.

Σπάσαμε στην πράξη την προσχηματική απαγόρευση της κυβέρνησης που νόμιζε ότι βρήκε ευκαιρία να ψηφίσει το «νομοσχέδιο-ζόμπι» Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη χωρίς αντιδράσεις.

Έχει πολύ θράσος η κυβέρνηση και το φερέφωνό της στις σχολές μας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να μιλάει για «ντροπιαστικές εικόνες» στο φοιτητικό συλλαλητήριο. Αν ανησυχούν για την υγεία μας, ας αποσύρουν το νομοσχέδιο και ας σταματήσουν να νομοθετούν «πίσω από τις πλάτες μας», όπως έκαναν με τα 113 «κορονο-νομοσχέδια» που ψήφισαν μέσα στο 2020, εκμεταλλευόμενοι την πανδημία.

Παράλληλα, οι φοιτητές που συμμετείχαμε στο φοιτητικό συλλαλητήριο γίναμε μάρτυρες ενός άθλιου επικοινωνιακού σόου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα περιθώρια της κινητοποίησής μας. Νομίζουν ότι βρήκαν ευκαιρία να «ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους». Το λέμε ξεκάθαρα: Οι αγώνες μας δεν θα γίνουν «ντεκόρ» για να διακοσμούν το «αριστερό» - φιλολαϊκό προφίλ τους κόμματα που έχουν σταθεί και στέκονται απέναντι στις διεκδικήσεις και τους αγώνες μας.