Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Δεν είναι μόνο το Isis. Τα παιδιά της Ουκρανίας "εκπαιδεύονται" στα όπλα από τους Ναζί


Non solo Isis. I bambini ucraini "addestrati" dai nazisti
 
Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε η  αγγλική Daily Mail, της "θερινής στρατιωτικό-πατριωτικής κατασκήνωσης" για παιδιά, που διοργάνωσε το  νεο-ναζιστικό τάγμα της Αζοφικής και ο ηγέτης του, ο βουλευτής του κόμματος Ράντα, Αντρέι Μπιλέτσκι ,κοντά στο Κίεβο, όπου  οι νέοι, υπό τη σκιά της σβάστικας, εκπαιδεύονται στη χρήση όπλων.

Ένα λαμπρό παράδειγμα "διεύρυνσης της ευρωπαϊκής δημοκρατίας" στα χνάρια της χιτλερικής νεολαίας.


2B4F0FBB00000578-0-image-a-34 1439412780401

120 … μακακίες !

Έπεσε, λέει, η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή κάτω από τις 120 έδρες!

Ε, και ;;;

Λέει πουθενά (οπουδήποτε) εκτός από τα … μυαλά κάποιων ότι παίζει αυτό κανένα ρόλο;;;

Άλλωστε, όπως αποδείχτηκε από προχθές έχουμε τα εξής δεδομένα:

1. Τα μνημονιακά (ή και … άκρως, έστω … φανατικά μνημονιακά) κόμματα είναι τα:
α. ΠΑΣΟΚ
β. ΝΔ
γ. ΣΥΡΙΖΑ
δ. ΑΝΕΛ
ε. Ποτάμι
που, όποτε χρειαστεί (στην αστική τάξη φυσικά) είναι πρόθυμοι … προθυμώτατοι, να στηρίξουν το μεγάλο μονοπωλιακό κεφάλαιο!

2. Οι ψευτο … επαναστάτες τύπου «»αριστερής» … πλατφόρμας (τι πλατφόρμα, σκέτη … καρότσα είναι), που ναι μεν δήθεν καταψήφισαν το μνημόνιο (χρειάζεται στην αστική τάξη και μια … αντιμνημονιακη μειοψηφία – το ΚΚΕ γαρ καραδοκεί), αλλά απ΄την άλλη στηρίζουν την … κυβέρνηση των μνημονίων!

Οπότε, η συζήτηση περί 120 εδρών, δεν είναι παρά μια μεγάλη … μακακία!

 
Αναρτήθηκε από faros

Στο μυαλό του Αλεξέι Λένιν

Γράφει ο Σφυροδρέπανος

tsipralenin

Στο μυαλό του Αλεξέι Λένιν

Η μεγάλη αλλαγή της 25ης Γενάρη ήταν κοσμοϊστορικής σημασίας, εφάμιλλη του Κόκκινου Οχτώβρη και της εμβέλειάς του. Ο πάγος έσπασε, ο ευρωμονόδρομος χαράχτηκε. Κι ο αριστερός κυβερνητισμός είναι το ανώτατο στάδιο του κοινοβουλευτικόυ κρετινισμού.

Το ελληνικό παράδειγμα θα προκαλούσε ένα επαναστατικό φαινόμενο-ντόμινο με εκλογές και σε άλλες χώρες, μιας Ευρώπης που αλλάζει. Αλλά προς το παρόν η Ελλάδα απέμεινε μόνη της να οικοδομήσε τον αντινεοφιλελευθερισμό σε μία μόνο χώρα, με όχημα τη μη μνημονιακή ανάπτυξη. Όταν αλλάξουν οι εκλογικοί συσχετισμοί στην Ευρώπη, η επανάσταση θα επικρατήσει παγκόσμια.

Χρειαζόμαστε περισσότερο κράτος, για να καταργηθεί το κράτος και περισσότερα μνημόνια για να σκίσουμε τα μνημόνια. Αυτή είναι η πεμπτουσία της διαλεκτικής, αλλά δεν το καταλαβαίνουν κάτι σχολαστικοί σαν το Λαφαζάνη και τον Μπουχάριν.