Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εξώδικο των πολιτών για τα βιομηχανικ​ά απόβλητα στον Όλυμπο

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ info@otoposmou.com
10:33 π.μ. (Πριν από 56 λεπτά)
 
 
Image
Πολίτες, σωματεία και φορείς κατέθεσαν σήμερα 16.11.2012 εξώδικη διαμαρτυρία κατά της Δημοτικής Επιχείρησης Αμμορυχείου Δίου - Ολύμπου Α.Ε. (Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.), και άσκησαν αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο Όλυμπος δεν θα γίνει ποτέ χωματερή βιομηχανικών αποβλήτων!
"Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την όλη στάση και συμπεριφορά σας, η οποία προσβάλλει την προσωπικότητά μας αλλά και την έξωθεν εικόνα της Πιερίας μας.
Σας γνωστοποιούμε ότι έχουμε ασκήσει αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ κατά της αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης και έχουμε ενημερώσει σχετικά τον αρμόδιο Υπουργό και την αρμόδια Επιθεώρηση Περιβάλλοντος.
Σας καλούμε να ανακαλέσατε κάθε προηγούμενη απόφασή σας και να μη υπογράψετε τη σύμβαση με την εταιρία: «Green Technical Ltd» ή με οποιονδήποτε άλλη εταιρία για την εκτέλεση του έργου μεταφοράς – απόθεσης του αποβλήτου.
Αντίκλητό μας στην Κατερίνη, δεκτικό κάθε κοινοποιήσεώς σας προς εμάς, διορίζουμε με την παρούσα τον πληρεξούσιο δικηγόρο μας Δημήτριο Σιανίδη του Γεωργίου κάτοικο Κατερίνης (οδός Βότση αρ. 9).
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτήν που απευθύνεται, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας εξ ολοκλήρου το περιεχόμενό της στην έκθεση επιδόσεως."