Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με ομιλητή έναν… κολλητό του σφαγέα των Βαλκανίων Κλίντον!





Από atexnos3 στο Ιάν 19, 2019 Πολιτική
 
Πάνω από 3.000 πούλμαν με διαδηλωτές αναμένουν οι διοργανωτές του αυριανού εθνικιστικού συλλαλητηρίου που έχει οριστεί για τις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», που διοργανώνει την κινητοποίηση, το συλλαλητήριο θα είναι το ογκωδέστερο που έχει γίνει ποτέ, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για την αποφυγή τυχόν παρατράγουδων.

Αυτό που ωστόσο προκαλεί ενδιαφέρον είναι η είδηση πως ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κληθεί να μιλήσουν στην αυριανή συγκέντρωση είναι και ο ελληνοαμερικανός Κρις Σπύρου. Πρόκειται για γνωστή προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην πολιτειακό γερουσιαστή και πρώην πρόεδρο της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ.

ΠΩΣ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?


 όταν τους καλείς να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση για την ειρήνη ενάντια στους πολέμους που κατά καιρούς κάνει το ΝΑΤΟ λένε όχι γιατί είναι κομματικές,

ΠΩΣ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

Άλλο ένα συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί για το λεγόμενο Σκοπιανό. Οι διοργανωτές είναι εθνικιστές και ακροδεξιοί που βρίσκουν ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριό τους. Μαζί τους η ΝΔ ,ΚΙΝΑΛ ΑΝΕΛ κτλ. που δεν διστάζουν να ρίχνουν «νερό στο μύλο της ακροδεξιάς» αλλάζοντας στάση για να εξυπηρετήσουν τα προεκλογικά τους συμφέροντα.

Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί «προοδευτική» τη συμφωνία των Πρεσπών που της υπέδειξαν οι ΗΠΑ και η ΕΕ.


Είναι υποκριτικά τα όσα αναφέρει ο Τσίπρας ότι «Πατριωτης δεν είναι όποιος αγαπά μόνο την πατρίδα του αλλά όποιος αγαπά και τις πατρίδες των άλλων» Αλήθεια πώς αγαπάνε την πατρίδα των Παλαιστίνιων κάνοντας κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ; Πώς αγαπάνε την πατρίδα των Σύριων δίνοντας τις βάσεις για να τους βομβαρδίζουν;

Οταν κλέβεις το γέλιο του κόσμου, όλα γίνονται μαύρη άβυσσος, και τότε, φίλε μου, κρύψου.



Μαύρα λόγια
 

1. Ούτε ειλικρινής είναι, ούτε ελεύθερος ο ψηφοφόρος των δύο μεγάλων κομμάτων. Ο εθισμός του στην πολιτική φτήνια τον καθιστά αιχμάλωτο. Υστερεί σε όλα, κυρίως όσον αφορά την υπεράσπιση της ζωής του. Είναι ανοιχτή πληγή, εύπιστος και αορίστως ευαίσθητος. Φυσικά, δεν περνάει καλά, αλλά γι' αυτό καταφεύγει στην Εκκλησία και το παπαδαριό, με τα κηρύγματά τους περί υπομονής. Θαυμάζει και πιστεύει μόνο τους ισχυρούς και, συνεχίζοντας την «παράδοση» του μικροαστισμού, χάνει τη ζωή του στην προσπάθειά του να γίνει μικρογραφία τους.
 
2. Ολη η θλίψη πηγάζει από τον σατανά, έγραφε ο Λούθηρος. Σήμερα τον σατανά έχει αντικαταστήσει επάξια το τραπεζικό σύστημα, με κύριο και μοναδικό σκοπό το ανήθικα υψηλό κέρδος, στην υπηρεσία του οποίου τίθενται όλοι, με ή χωρίς τη θέλησή τους. Με τη χρήση του ωμού εκβιασμού, απαλλαγμένου από όλα τα προσχήματα, όσοι έχουν βρεθεί στο στόμα του θηρίου, που δεν αναγνωρίζει τη διαφορά μικρής ή μεγάλης οφειλής, αναγκάζονται να υποταχτούν. Αυτή η νέα τραπεζική πραγματικότητα, η οποία στηρίζεται πάνω σε μια συσσώρευση λύπης, δημιουργεί άγριες, ταραγμένες συνειδήσεις, οι οποίες στο τέλος δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα.

Η συμφωνία είναι ΝΑΤΟική και το φωνάζει!


«Καρδιά» της είναι το άρθρο 2, που καθορίζει με ακρίβεια τα βήματα στην πορεία ένταξης της ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ

Από την υπογραφή της συμφωνίας τον περασμένο Ιούνη
Από την υπογραφή της συμφωνίας τον περασμένο Ιούνη
Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελείται από το προοίμιο και 20 άρθρα, που ρυθμίζουν έστω και σε επίπεδο διακηρύξεων πολλές ειδικές πλευρές στις σχέσεις των δύο κρατών.
 Αδιαμφισβήτητα, όμως, αυτό που ξεχωρίζει είναι το άρθρο 2 της συμφωνίας, όπου καταγράφονται αναλυτικά οι «εγγυήσεις» από την πλευρά της Ελλάδας ότι θα στηρίξει την ένταξη της ΠΓΔΜ στους δύο ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως και τα χρονοδιαγράμματα της ενταξιακής διαδικασίας.

Ανάμεσα σε άλλα, εκεί καταγράφεται:

«Το Πρώτο Μέρος (σ.σ. Ελλάδα) συμφωνεί να μην αντιταχθεί στην υποψηφιότητα ή την ένταξη του Δεύτερου Μέρους, υπό το όνομα και τις ορολογίες του Αρθρου 1 της παρούσας Συμφωνίας, σε διεθνείς, πολυμερείς και περιφερειακούς Οργανισμούς και θεσμούς, όπου το Πρώτο Μέρος είναι μέλος (...)

Από τη θέση σε ισχύ της παρούσας Συμφωνίας κατ' εφαρμογή του Αρθρου 1 αυτής, το Πρώτο Μέρος θα κυρώσει οποιαδήποτε Συμφωνία εισδοχής του Δεύτερου Μέρους σε διεθνείς Οργανισμούς, στους οποίους το Πρώτο Μέρος είναι μέλος.

Τρία ΟΧΙ και τρία ΝΑΙ