Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

24 χρόνια από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ

Ήταν 7 Φλεβάρη 1992 όταν υπογράφτηκε η Συνθήκη του Μάαστριχτ με βάση την οποία δημιουργήθηκε και τυπικά η Ευρωπαϊκή Ένωση.



... Ψηφίσανε το Μάαστριχτ, πληρώνει ο λαός !!!!!


Λεβεντιά καμαρωτή σε βρωμερή αποστολή…

lagos-leventia-kamarwth

Ο κύριος «να πάθετε καρκίνο όλοι σας» βρίσκεται εδώ και καιρό σε διατεταγμένη υπηρεσία «λαγού»! Στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για τα αγροτικά προβλήματα όχι μόνο δεν βρήκε να πει κουβέντα για τους φτωχούς αγρότες, αλλά έλουσε αυτούς που υπερασπίζονται την φτωχή αγροτιά με διάφορους χαρακτηρισμούς. Ο  λεβέντης αυτός πολιτικός χαρακτήρισε τις προτάσεις για προστασία και ενίσχυση των φτωχών αγροτών «ανεδαφικές»  και είπε γι’ αυτούς που κάνουν τέτοιες προτάσεις ότι έχουν μείνει στην εποχή του Στάλιν! Σίγουρα η διασκεδαστική αυτή φιγούρα μπερδεύτηκε λίγο στην εκφορά των λέξεων, προσπαθώντας από βόρβορος και εκτοξευτής καρκίνου να μετατραπεί σε μελιστάλακτο σαλιάρικο ανθρωπάκι, διότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να παινέψει τον Στάλιν, όπως τελικά έκανε με τις βλακείες που είπε! Γιατί πως αλλιώς να εκλάβουμε το ότι η προστασία και ενίσχυση των φτωχών αγροτών παραπέμπει στην εποχή του Στάλιν!

Αυτό που είναι σίγουρο για τις προθέσεις αυτού του «αχυράνθρωπου», τον οποίο το σύστημα έφερε στο προσκήνιο προκειμένου να δει πόσο μπορεί να επιβληθεί στη συνείδηση του λαού μέσω της προπαγάνδας, ώστε να τον κάνει να ψηφίσει κατά χιλιάδες έναν άνθρωπο που για δεκαετίες διασκέδαζε τα πλήθη με τις σαχλαμάρες και τις ανισσοροπίες του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είναι ότι προσπαθεί να γυρίσει τον λαό πίσω, αλλά όχι στην εποχή του Στάλιν, που όπως ο ίδιος παραδέχτηκε υπήρχε προστασία των φτωχών αγροτών. Η φιγούρα αυτή που αν δεν είχε γίνει επικίνδυνη θα ήταν κωμική, όπως ήταν τα χρόνια που παρίστανε τον τσαρλατάνο στα τηλεοπτικά κανάλια, θέλει να γυρίσει τον λαό πίσω στο 1885, στην εποχή στην οποία αναφέρεται ο Ζολά στο «Ζερμινάλ», στην εποχή που οι εργάτες έμεναν στις παραγκουπόλεις γύρω από τα εργοστάσια, σε άθλιες συνθήκες, με ένα κομμάτι ψωμί ως αμοιβή και με μόνο δικαίωμα να ψοφάνε σαν τα αδέσποτα σκυλιά! Σ’ εκείνην την εποχή θέλει να μας γυρίσει ο τενεκές ο ξεγάνωτος τον οποίον το σύστημα έχει αμολήσει σαν λαγό να σέρνει το κάρο της οπισθοδρόμησης προς την εποχή που οι δουλοκτήτες είχαν εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στο ομιλών πράγμα που λέγονταν δούλος!

Νάβις

Πηγη: http://agkidapress.gr