Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τον χτύπησε και τον έδεσε ο εργοδότης του!

Ένα περίεργο περιστατικό άγριας βίας σε βάρος μετανάστη έγινε το πρωί στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε από περαστικούς σε άθλια κατάσταση, πρησμένος από το ξύλο στις 10:00 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον χτυπημένο άντρα ωστόσο αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι όταν βρέθηκε ήταν δεμένος με αλυσίδα από το λαιμό. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες κατοίκων χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα για του κόψουν την αλυσίδα.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: INDYMEDIA
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: INDYMEDIA

Ο αλλοδαπός άνδρας είναι αιγυπτιακής καταγωγής, μεταφέρηκε στο νοσοκομείο ΘΡΙΑΣΙΟ και φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως τον χτύπησε το αφεντικό του.

Το απόγευμα συνελήφθη ο εργοδότης του μετανάστη ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φούρνου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τον εργαζόμενό του γιατί τον έπιασε να κλέβει την επειχείρησή του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το δέυτερο σήμερα μετά από αυτό της επίθεσης με μαχαίρι σε μετανάστη στο Π. Φάληρο.
πηγή: newsit.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.


Αυτός ήταν ο επίλογος της χθεσινής συγκέντρωσης-συζήτησης του Συντονιστικού Δήμων Φορέων και Κατοίκων Ωραιοκάστρου ενάντια στο χαράτσι μέσο ΔΕΗ.
Χίλια και κάτι νοικοκυριά από το Ωραιόκαστρο. Την Πέμπτη 15/10/2012 στης 11.00 το πρωί μέσα και  έξω από την ΔΕΗ( ΑΙΣΩΠΟΥ 20  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ) θα πούμε (σε κείμενο που υπογράφουμε) για μια ακόμα φορά ΟΧΙ στο ραγιαδισμό που προσπαθούν να μας επιβάλουν.

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση.







Δεν θα μας θάψετε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες.