Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Και μετά φταίει ο Μπογιόπουλος…


Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι με τη Νέα Δημοκρατία για ταξικούς λόγους!

Η πολιτική ανάλυση ενος ηλιθίου!

ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Η «πολιτική ανάλυση», όπως φαίνεται από το βίντεο, είναι παλιά. Εμείς τη βρήκαμε σε σημερινή δημοσίευση, στην ιστοσελίδα της Εφημερίδας των Συντακτών. Αμέσως η σκέψη πήγε σε ένα άρθρο με τίτλο «Το δύσκολο είναι να μην είσαι μαλάκας». Το είχε γράψει ο Νίκος Μπογιόπουλος στον Ημεροδρόμο.





Οι απόψεις που παρακολουθήσατε είναι ενός φίλου του πρωθυπουργού της χώρας. To όνομα του είναι Ρένος Χαραλαμπίδης. Μας έκανε εντύπωση το βάθος της «ταξικής ανάλυσης», γι’ αυτό και τη δημοσιεύουμε. Εκλογές έχουμε, ας ακουστεί μια «ριζοσπαστική προσέγγιση». 
Υ.Γ: Ας του πει κάποιος πως το ΚΚΕ δεν το ίδρυσε ο Στάλιν. Η παρουσιάστρια δεν ήξερε τέτοιου είδους ιστορικά στοιχεία. Λογικό. Ας μη ρωτήσει κάποιον κομμουνιστή, ας ρωτήσει τον φίλο του, τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν θεωρούμε πως ένας φίλος θα έκρυβε σε φίλο μια αλήθεια που μπορεί να διαπιστωθεί από ιστορικά βιβλία. Χρειάζεται, βέβαια, να μπορείς να διαπιστώνεις…

Πάτρα: Αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση Δημόσιου Κατήγορου ο άπορος και άστεγος άνδρας που συνελήφθη για επαιτεία και απειλείτο να μείνει μέρες στο κρατητήριο







20.30 Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και έπειτα από συνεννόηση με τον Δημόσιο Κατήγορο,  ο τελευταίος  προσώρησε σε αναστολή εκτέλεσης της ποινής του συλληφθέντα  έως την Τετάρτη προκειμένου να διευθετηθεί η υπόθεση και έτσι ο άτυχος άπορος και άστεγος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και η περιπέτειά του έλανε τέλος.
19.30 Απίστευτη διάσταση λαμβάνει η είδηση της σύλληψης ενός άνδρα στην Πάτρα, υπόθεση που ήρθε στο φως μετά από ανακοίνωση του Δημάρχου της πόλης Κώστα Πελετίδη, ο οποίος ανέφερε  ότι ο άνδρας συνελήφθη για χρέη 50 ευρώ και θα παραμείνει στο κρατητήριο επειδή έχει κλείσει το δημόσιο ταμείο και δεν μπορεί να πληρωθεί το χρέος του λόγω εορτών.
Η υπόθεση έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι ομογενής από την Βόρειο Ήπειρο και δηλώνει άστεγος και άπορος, έχει συλληφθεί για επαιτεία!
Σύμφωνα με τις ίδιες διασταυρωμένες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί από το Πταισματοδικείο Πατρών για το αδίκημα της επαιτείας, σε πέντε ημέρες φυλάκιση και εκατό ευρώ πρόστιμο, το οποίο μαζί με το παράβολο της αποφυλάκισης εφόσον πληρωνόταν, έφτανε τα 150 ευρώ.