Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Συναυλία, ασπίδα κατά των κακοποιημένων γυναικών, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. Οι εθελοντές, τα μέλη και οι φίλοι του Κέντρου Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών ‘‘Καταφύγιο Γυναίκας’’ σας προσκαλούν όλους σε μία ξεχωριστή συναυλία, το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στις 21:00, στον Υπαίθριο Χώρο της ΔΕΘ (είσοδος πύλη ΧΑΝΘ).


Τις φωνές τους θα ενώσουν αφιλοκερδώς οι Δημήτρης Ζερβουδάκης, Χρήστος Θηβαίος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και ο Γιάννης Χαρούλης, την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιάννης Σερβετάς.

Οι μουσικοί και ο παρουσιαστής με την αφιλοκερδή συμμετοχή τους μας δείχνουν το δρόμο για την καταπολέμηση της βίας ως κοινωνικό φαινόμενο. Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας, θα δώσει ελπίδα σε περισσότερες γυναίκες να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας φτιάχνοντας μία ασπίδα κατά της βίας.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 18 Μαΐου στον Υπαίθριο Χώρο της ΔΕΘ. Σε περίπτωση βροχής, η συναυλία θα μεταφερθεί στο περίπτερο 16. Η βία πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλους μας μέσα από τις πράξεις μας. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη της λειτουργίας του ‘‘Καταφυγίου Γυναίκας’’.
Τιμές Εισιτηρίων: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8€, ΕΙΣΟΔΟΣ 10€
Προπώληση εισιτηρίων:
-Πολυκαταστήματα Public
- Βιβλιοπωλεία Ιανός
- Γραφεία «Καταφυγίου Γυναίκας», Εγνατία 38, 2ος όροφος
*** Με το πέρας της συναυλίας οι εθελοντές του «Καταφυγίου Γυναίκας» θα συγκεντρώσουν όλες τις αφίσες για να τις τοποθετήσουν στους κάδους ανακύκλωσης
Περισσότερες Πληροφορίες: 2310 551041