Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Ευεργέτης» ο Σόρος και με τις ευλογίες Μπουτάρη (vid)

"Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

                                                         
«Ευεργέτης» ο Σόρος και με τις ευλογίες Μπουτάρη (vid)
 
Νέα εμφάνιση Σόρος ως «ευεργέτη» της χώρας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τις ευλογίες του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.    
Ο Δήμαρχος της πόλης «καλοσώρισε» το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης «Solidarity Now», της ΜΚΟ που ανήκει στον γνωστό «έμπορο των εχθρών» τον τραπεζίτη Τζορτζ Σόρος, επιτρέποντάς του ουσιαστικά να παρέμβει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.
Ο κ. Μπουτάρης, έκανε μάλιστα και δηλώσεις, για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανοεβραίο επενδυτή.
"Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως: "Ξέρω η πολιτική τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. Οι δράσεις που κάνει ο Σόρος καθαρά βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους. Αυτό ξέρω εγώ κι επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά τον ίδιο τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά εγώ για αυτό".

 Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Γ.Μπουτάρης όσο και ο Γ.Καμίνης έχουν αποδεχτεί προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από τον Τζορτζ Σόρος. Και είναι εύλογο να συμπεραίνει κανείς, μήπως το όλο σκηνικό «στήθηκε» σε μια προσπάθεια να «ξεπλυθεί» η εικόνα του Σόρος στην Ελλάδα;
Τι είναι το Solidarity Now
Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που συνεργάζονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα, στα «χαρτιά».
Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Τζορτζ Σόρος για κατασκευή σπιτιών στους λαθρομετανάστες, αλλά και το ότι υποστήριξε πώς στους Έλληνες τους φταίει η κρίση και ξεσπούν σε αυτούς.
«Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες», είχε πει με προκλητικό τρόπο και ύφος.
Η οικονομική κρίση προκλήθηκε για να κερδοσκοπήσει ο κ. Σόρος και μερικές άλλες δεκάδες σαν και αυτόν που χρησιμοποιούν τους πολιτικούς για να κάνουν τα παιχνίδια τους.
Και μετά, δίνουν για φιλανθρωπίες μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξαγνίσουν την ύποπτη δραστηριότητά τους.
Διαβάστε επίσης:
Ο Σόρος-μέτοχος της TEVA- πίσω από την τροπολογία για τα φάρμακα;
Η επιρροή του δικτύου Ρότσιλντ-Σόρος στα Βαλκάνια και την Ελλάδα

πηγή: newsbomb

Κάλπη...κοι

Αναρτήθηκε από : Simple Man 

Αν υπήρχε η δυνατότητα αύριο το πρωί με το χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού να σε εξαφανίσουν, Έλληνα, θα το έκαναν. Έχει φθάσει πλέον η ώρα που δεν σε χρειάζονται άλλο. Το καθήκον σου, συνειδητά και ασυνείδητα, προς την ναζιστική Ενωμένη Ευρώπη το έκανες και με το παραπάνω. Ο στρατιώτης του Νότου έδωσε ό,τι είχε να δώσει και ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το πεδίο κατασκευασμένης μάχης που έστησαν στρατηγοί και ηγέτες.
Η αλήθεια είναι ότι περίμεναν κάποια ανταρσία από το στράτευμα των νοτίων Βαλκανίων, όπως είχαν βρει από αυτό των βορείων Βαλκανίων δύο δεκαετίες πριν. Αλλά εδώ δε μάτωσε μύτη για το ναρκοπέδιο που σου έστηναν σιγά-σιγά κυκλώνοντας εσένα και τα πολύτιμά σου. Αν και βλέπαμε όλοι ότι ενώ εμείς είχαμε μπροστά το μέτωπο, οι κοινοβουλευτικοί στρατηγοί αντί να κυκλώνουν τους εχθρούς κύκλωναν εμάς, δεν κάναμε βήμα εναντίον τους. Αντίθετα στο τελευταίο σύνθημά τους “ψηφίστε μας” πατώντας πάνω στις νάρκες θα τρέξουν οι Έλληνες για την τελευταία έξοδο.
Γίναμε βάρος περιττό διότι, όπως καταλαβαίνεις από τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, αυτό που ήθελαν ήταν η χώρα που θεωρείς μέχρι σήμερα ότι σου ανήκει. Κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα σού ανήκει μόνο ότι σου επιτρέπουν να σού ανήκει. Έφθασες στο σημείο να διαπραγματεύεσαι την γη σου και την ζωή σου με αντίτιμο που θα ορίσει ο ναζιστής γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών. Χθες ήταν 50,000 ευρώ, σήμερα είναι 5,000 ευρώ και αύριο θα είναι 1 ευρώ. Η τιμή της ελευθερίας και της ζωής σου, απ' ό,τι βλέπεις, πέφτει κατακόρυφα. Στοιχίζεις περισσότερα πλέον απ' ό,τι μπορείς να δώσεις κι αυτό είναι αντίθετο με το σύστημα των Αρίων της Ευρώπης. Κοινώς μπορούσαν να ανεχτούν τον γύφτο όταν αυτός τους τάιζε, αλλά ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα για την Αρία φυλή των Ευρωπαίων, ο Γύφτος του Νοτιότερου άκρου των Βαλκανίων. Αυτός που κατά τύχη γεννήθηκε στον τόπο των θεών και των ηρώων.
Επί 200 χρόνια δεν είχαν τι να σε κάνουν. Σου όριζαν βασιλιάδες Βαυαρούς, πρωθυπουργούς που έσκυβαν σε κάθε προσταγή των Μεγάλων Δυνάμεων, δικτάτορες που το όνομά τους ήταν μεγαλύτερο από το ύψος τους και πρωθυπουργούς που υπέγραφαν την νέα υποδούλωσή σου στην ΕΟΚ με το πρόσχημα του εξευρωπαϊσμού. Μέχρι και σοσιαλιστή σού έφεραν γνωρίζοντας ότι θα τσιμπήσεις στο “πάρτα όλα” σπρώχνοντάς σε στο λάκκο με τα φίδια. Είχες την ευθύνη των επιλογών σου και τώρα περνάς από τον πάγκο για τις τρύπιες δεκάρες που σου έδωσαν με τις χούφτες και εσύ νόμιζες ότι έπαιρνες χρυσό. Σε έβαλαν στην ευρωπαϊκή σκέψη ότι όλα κοστίζουν και να τώρα που έφθασες εσύ να κοστολογείσαι  από τις εταιρείες τους ως ασθενής, ως άνεργος, ως αναξιοπαθούντας. Φαντάσου ότι ακόμα και για την ναζιστική φρίκη που έζησαν οι πρόγονοί σου, σε έβαλαν στο σκεπτικό να θέλεις να την εξαργυρώσεις, και το χειρότερο, με τον θάνατο και τον βασανισμό των προγόνων σου να ξεχρεώσεις τα δικά σου γούστα. Εις τον θάνατο του μαλάκα! Εκεί καταντήσαμε.
Τους έδωσες το δικαίωμα να σε αντιμετωπίζουν, όχι ως λαό που του ανήκει δικαιωματικά αυτός ο τόπος και η ιστορία, αλλά σαν τον τουρίστα που τυχαία έπεσε εδώ και τώρα δεν έχει να πληρώσει το ξενοδοχείο για να βγάλει την παγερή νύχτα. Βλέπεις κι εσύ την ιστορία σου δεν έκανες τον κόπο να την μάθεις, αλλά τώρα ευκαιριακά την παπαγαλίζεις άτσαλα για να υπερασπιστείς το δικαίωμα της ύπαρξής σου.