Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Λαική Συσπείρωση Ωραιοκαστρου: η απεργοσπαστική δημοτική αρχή.


Απεργοσπαστική Δημοτική Αρχή

                Την 27η Νοέμβρη 2014, μέρα Γενικής Απεργίας, βρήκε η πλειοψηφούσα παράταξη  για να ορίσει τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι ακόμα ένας τρόπος για να δείξει τον πραγματικό της προσανατολισμό, στα χνάρια της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι, αν όχι αντίθετη, αδιάφορη για τα αιτήματα, τα δικαιώματα και τους αγώνες των εργαζόμενων και των άνεργων. Παρά την προεκλογική της δημαγωγία, τα παχιά λόγια και τις υποσχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, βάζει σφραγίδα για την παραπέρα τακτική της, τακτική των μη διεκδικήσεων, της ανοχής και της συνενοχής με την κεντρική και περιφερειακή αντιλαϊκή πολιτική.
                Απέναντι στο νέο χτύπημα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων που ετοιμάζουν κυβέρνηση - τρόϊκα και κεφάλαιο, πρέπει να δώσουμε τη δική μας δυναμική απάντηση, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία. Η λύση δεν βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις των κυβερνήσεων που αποδέχονται το χρέος και τα μνημόνια διαρκείας της Ε.Ε. αλλά στην πάλη για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά της Ε.Ε., του χρέους και των μονοπωλίων.
Με οργάνωση από τα κάτω και αγώνα για συνολική Ανατροπή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
-          Καμία έκπτωση στις ανάγκες και τα δικαιώματά μας!
                -      Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 10,30 π.μ.
                                                                                                              «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
                                                                                                            Ωραιόκαστρο 25-11-2014
 


Μπουρλότο !!!

Ο Γοργοπόταμος ανατινάχθηκε για να χτιστεί η γέφυρα της Χάφινγκτον. Πάνε οι λόγοι οι επαναστατικοί και το μήνυμα της αντίστασης που κάθε χρόνο πρώτοι-πρώτοι οι «αριστεροί» και οι «σοσιαλιστές» με τεντωμένες φλέβες έβγαζαν ζητώντας παρόμοια αντίσταση ενάντια οποιασδήποτε καταπίεσης. Τώρα οι δυναμίτες των σαμποτέρ έγιναν καναπεδάκια με μπρικ σε δεξιώσεις στο Μουσείο Ακροπόλεως για τα εγκαίνια του μεγάλου «δημοσιογραφικού» κολοσσού της Χάφινγκτον Ποστ που έφθασε και στην Ελλάδα.
Από το τζιν παντελόνι και το ανοιχτό πουκάμισο του Τσίπρα φθάσαμε στο σινιέ κοστούμι και στο γυαλισμένο σκαρπίνι του Σκουρλέτη (οι εποχές του γουρουνοτσάρουχου έχουν ξεχαστεί)  και του Παππά που σφίγγουν το χέρι της Αρριάνας η οποία θα δώσει νέα πνοή και στην ελληνική δημοσιογραφία. Η υπέρμαχος της παγκόσμιας διακυβέρνησης κολλητή του Παπανδρέου, Αρριάνα Στασινοπούλου - Χάφινγκτον, ήρθε να τους μαζέψει όλους στην αγκαλιά της.