Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας δύο αυτοαπασχολούμενων (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 
 

Σε κινητοποίηση για να μην επιτραπεί η έξωση δύο οικογενειών από ακίνητο που αποτελεί την κύρια κατοικία τους προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων και άλλοι φορείς της Θεσσαλονίκης,  στα γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς (Εθνικής Αμύνης 5-7). 

Την κινητοποίηση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Μικρών Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Δερμάτινων - Γουναρικών Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Χαλκηδόνας και το Σωματείο Επαγγελματιών και Εμπόρων Διαβατών και Νέας Μαγνησίας.

Φωνάζοντας τα συνθήματα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός», απαίτησαν «εδώ και τώρα προστασία της πρώτης κατοικίας.

«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» ...Και πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου... (VIDEO)

 

 
 

Τα «συγχαρητήρια» που έδωσε... στον εαυτό του ο πρωθυπουργός επειδή προχώρησε στην αντιδραστική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, καυτηριάζει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» με ένα χιουμοριστικό βίντεο που ετοίμασε.

Την ίδια ώρα καλεί τους εκπαιδευτικούς να δώσουν ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική πολιτική, κάνοντας την οργή τους δύναμη αγώνα και διεκδίκησης.

 

902gr

«Δείξε μου τι ψήφισες (στο Ευρωκοινοβούλιο) να σου πω ποιος είσαι...»

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



 

«Δείξε μου τι ψήφισες (στο Ευρωκοινοβούλιο) να σου πω ποιος είσαι...». Με αυτό τον τίτλο διακινείται ενόψει των ευρωεκλογών ένα φυλλάδιο του ΚΚΕ που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τη σύμπλευση των άλλων κομμάτων στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Παραθέτουμε τα αποκαλυπτικά στοιχεία που περιέχονται στην ανακοίνωση: 

«Πώς ψηφίζουν η ΝΔ και τα άλλα κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Τα στοιχεία είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει ό,τι και η ΝΔ στο 75% των ψηφοφοριών!

Το ΠΑΣΟΚ έχει ψηφίσει ό,τι και η ΝΔ στο 93% των ψηφοφοριών!

Η Ελλ. Λύση έχει ψηφίσει ό,τι και η ΝΔ στο 54,3% των ψηφοφοριών!

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά έχουν τοποθετηθεί με την ίδια ψήφο στο 70% των ψηφοφοριών!

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση υπερψήφισαν:

ΤΡΙΚΑΛΑ Πρώτη και αυτοδύναμη η ΔΑΣ στο Εργατικό Κέντρο που αλλάζει πορεία (VIDEO)

 

 
 

Πρώτη και αυτοδύναμη αναδείχθηκε η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων λαμβάνοντας 8 έδρες από τις συνολικά 13 έδρες της νέας διοίκησης.

Με χειροκροτήματα και συνθήματα έγινε δεκτό το αποτέλεσμα από τους αντιπροσώπους που ψήφισαν την ΔΑΣ και πλέον το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων περνάει στα χέρια των αγωνιστικών δυνάμεων και γίνεται αποκούμπι των εργαζομένων της περιοχής.

Συνολικά ψήφισαν 71 αντιπρόσωποι και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

45 ψήφους και 8 έδρες έλαβε η ΔΑΣ, 25 ψήφους και 5 έδρες το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Σημειώνεται πως η ΔΑΣ διπλασίασε τις έδρες της καθώς το 2019 είχε λάβει 31 ψήφους και 4 έδρες.