Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σουτ! Η πατρίδα (οφείλει να) κοιμάται….



Τρέμουν τις εξελίξεις που θα ξεγυμνώσουν τις πολιτικές επιλογές της άρχουσας τάξης και θα αποδείξουν ότι στην ουσία για την τελευταία υπάρχει ένας και μόνο επίφοβος εχθρός: ο λαός μας, οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι του μόχθου που ανταμείβονται με δυστυχία, στο βωμό του αυγατίσματος των κερδών των λίγων.
Το τραύλισμα είναι μια πάθηση ιατρικού χαρακτήρα η οποία αντιμετωπίζεται ή και θεραπεύεται σε ολικό ή μερικό βαθμό από τους αρμόδιους ιατρούς. Υπάρχει όμως μια άλλη περίπτωση τραυλίσματος που ουδεμία σχέση έχει με την παθολογία του ανθρώπινου οργανισμού και, ως εκ τούτου, με την ιατρική επιστήμη. Πρόκειται για το πολιτικό τραύλισμα. Η εντυπωσιακή ως προς τα φαινόμενα παθολογική αυτή κατάσταση προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από αστοχίες του πολιτικού σχεδιασμού: στην πιο βαριά της εκδοχή η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται στο κρίσιμο εκείνο σημείο όπου οι προϋποθέσεις, οι σταθερές και οι επιδιώξεις του πολιτικού σχεδιασμού αποδεικνύονται ανεπαρκείς ή, ακόμα χειρότερα, ολότελα αναντίστοιχες με την πραγματικότητα και τα προβλήματα που η τελευταία παράγει.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ !!


Σε απολογία καλεί τον Δήμαρχο Πάτρας η Κτηματική Υπηρεσία για την οδό Ποσειδώνος (Το έγγραφο)

Αιτία η αποκατάσταση του οδοστρώματος από Δημοτικά συνεργεία
Σε απολογία επειδή έκαναν παρεμβάσεις στην παραλιακή του Ρίου συνεργεία του Δήμου της Πάτρας, με σκοπό να αποκαταστήσουν τα προβλήματα στο οδόστρωμα, καλεί τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, την προσεχή Τετάρτη και μάλιστα στις 7 το πρωί!
Η Κτηματική Υπηρεσία ζητά εξηγήσεις, με ποια άδεια ο Δήμος της Πάτρας, κάλυψε τις λακουβες που εμπόδιζαν την διέλευση οχημάτων και πεζών…

«Κορίτσια, ο στόλος!»




Το συμβάν στον Εβρο, με δύο αξιωματικούς προφυλακισμένους σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, ήρθε να συντρίψει και την τελευταία σταγόνα λαϊκής παραπλάνησης, απ' αυτές που μας ράντισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μετά το μεγάλο όχι, που έγινε τεράστιο ναι, με βάση τις ελληνικές, ευρωπαϊκές και πανανθρώπινες αξίες σεβασμού των δημοψηφισμάτων. Και τώρα, αυτός ο δήμος - λαός συνειδητοποιεί ότι ψήφισε και ζει σε μια χώρα που η αριστερά ξέρει πολύ καλά τι ποιεί η δεξιά της, και το κάνει καλύτερα. Ετσι η αναγωγή των Αμερικανών σε προστάτες πάντων των κεφαλαίων και πασών των πολυεθνικών, που ήταν πάντα πολιτική επιλογή των συντηρητικών κυβερνήσεων, ήρθε κι έδεσε με την ανερυθρίαστη θριαμβολογία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που αναφωνούν με κάθε ευκαιρία στα σοβαρά εκείνο το αμίμητο λαϊκό και ειρωνικό «κορίτσια, ο στόλος»!