Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Χωρίς σχόλιο...

Χωρίς σχόλιο...

Απο polixromoskosmos

Ο καταναλωτής και ο άνθρωπος

Επί τρεις μέχρι στιγμής ημέρες, και κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη στο μέλλον, όλος ο πολιτισμένος, προοδευμένος, σπουδαγμένος και τεχνολογικά εξελιγμένος κόσμος των καταναλωτών ψάχνει ένα αεροπλάνο που εξαφανίστηκε σε μία συγκεκριμένη διαδρομή και δεν βρίσκει τίποτε.
 


Ένα αεροπλάνο. Ένα από τα κορυφαία επιτεύγματα των επιστημών και της τεχνολογίας, το οποίο ανέκαθεν δημιουργούσε δέος στον άνθρωπο παρόλο το γεγονός ότι αποτελεί εν τέλει το ασφαλέστερο όλων μέσον μεταφοράς του!! Το συγκεκριμένο δε μοντέλο ήταν συνώνυμο της ασφάλειας όπως κατά κόρον γράφτηκε τις τελευταίες μέρες, όπως βεβαίως και ο Τιτανικός ήταν αβύθιστος κάποτε.

Το κορυφαίο λοιπόν αυτό των επιτευγμάτων του ανθρώπου, όσον ογκώδες και επιβλητικό κι αν ήταν, αποδείχθηκε ψύλλος στα άχυρα του Χάους του Σύμπαντος Κόσμου, του ίδιου αυτού Χάους που οι ίδιοι αυτοί οι βαυκαλιζόμενοι ως εξελιγμένοι, σπουδαγμένοι, προοδευμένοι, όχι άνθρωποι όμως πλέον αλλά καταναλωτές έχουν στόχο να κυριεύσουν και να χειραγωγήσουν ιδιωτικοποιώντας (!!!), λένε οι θλιβεροί, τους φυσικούς πόρους, κάνοντάς τους δηλαδή ιδιωτική κτήση κάποιου σαπιοκοιλιά καταναλωτή, πετυχημένου επιχειρηματία τον λένε, που θα πεθάνει από ασθένεια την οποία θα του στείλει η μοίρα βέβαια, ή θα σκοτωθεί βίαια σε κάποιο συμβάν, επονομαζόμενο ως δυστύχημα βέβαια, σε χρόνο ντε τε εμπρός στην αιωνιότητα του οικοσυστήματος.