Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Οταν το παραμύθι γίνεται ... δελτίο θυέλλης

   Μιά φορά κι΄έναν καιρό το 2012 ... είχαμε μιά αριστερά. 
 
   Στις βουλευτικές εκλογές την 17 Ιούνη του 2012 ο Σύριζα έφτασε στο 26,89% (απο 16,78% τον Μάη) και το ΚΚΕ έχασε την μισή του εκλογική δύναμη προς τον Σύριζα για να καταλήγει στο 4,51% !!! Το “φαινόμενο” Σύριζα ... ο οδοστρωτήρας της “αριστεράς” ... ρούφηξε την μισή δύναμη του ΚΚΕ ... αλλά δεν “κατάφερε” να πάρει ούτε μιά ψήφο – έτσι για δείγμα – απ΄την Δημαρ του κυρ΄Φώτη που μάλιστα αύξησε κατά πολύ λίγο τις δυνάμεις της και βρέθηκε στο 6,26%. Γνωστά και χιλιοειπωμένα όλα αυτά.


   Τώρα που ο Τσίπρας ... “φόρεσε” κανονικά και με εκλογές το δικό του μνημόνιο στον ελληνικό λαό ... και μας φανέρωσε ξεκάθαρα τα σχεδιά του, καταλαβαίνουμε πως είχαμε μπροστά μας έναν ευρώδουλο υπηρέτη της αστικής εξουσίας που θά έκανε τα πάντα για να κρατήσει την χώρα δεμένη στην ευρωζώνη και στην ΕΕ. Κι΄όμως αυτός ο ευρώδουλος ... μόλις τρείς μέρες πριν απο εκείνες τις εκλογές (14-7-2012) δήλωνε στην Νετ (Στάη) ... πως το ευρώ δεν είναι φετίχ !!!
 
 
Ενας αποφασισμένος ευρώδουλος ... δήλωνε σε έναν λαό με το γνωστό “κόλλημα” για το ευρώ ... τρείς μέρες πριν απο τις εκλογές που έχασε με 2,77% ... πως μπορεί και να σας βγάλω απο το ευρώ !!! Ο τύπος ... ήθελε να χάσει τις εκλογές !!! Δεν τον ενδιέφερε κανένας λαός και η σωτηρία του. Υλοποιούσε σχέδιο. Δημιουργούσε εν γνώσει του την μεγάλη “αριστερή” εφεδρεία του συστήματος ... που δεν έπρεπε να “καεί” με μιά εκλογική νίκη το ΄12 και το επερχόμενο δεύτερο μνημόνιο. Για αυτή την βρώμικη δουλειά είχαν βρεί τον αναλώσιμο φασιστοφιλελέ Σαμαρά παρεούλα με τον Βενιζέλο και τον άλλον "αριστερό", τον κυρ΄Φώτη.