Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Οι παρεξηγήσεις του αντιπρόεδρου Γεωργιάδη με τις ναζιστικές θεωρίες




Οι παρεξηγήσεις του αντιπρόεδρου Γεωργιάδη με τις ναζιστικές θεωρίες

  

 Πώς τα καταφέρνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδ. Γεωργιάδης, κι όλο βρίσκεται «μπλεγμένος» σε «παρεξηγήσεις» που έχουν σχέση με τις (ναζιστικές) θεωρίες περί αρίας φυλής και τον (ναζιστικό) αντισημιτισμό είναι ένα ερώτημα… 

   Για όσους δεν το γνωρίζουν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει μια σχολή με το όνομα «Ελληνική Αγωγή». Στη σχολή του κ. Γεωργιάδη, λοιπόν, ακούστηκαν αυτά που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω του βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Συγκεκριμένα, η κυρία Β. Στεργιοπούλου, διδάσκουσα στην σχολή «Ελληνική Αγωγή» (μέχρι πριν αποφασίσει να σταματήσει τη συνεργασία ο αντιπρόεδρος – δείτε παρακάτω τους λόγους) υποστήριξε: 

«Εδώ λοιπόν πριν από 13 εκατ. χρόνια γεννήθηκε ο πρωτάνθρωπος. Ο Έλλην ο λευκός, ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής, ο Έλληνας είναι ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής, δεν υπάρχει άλλη αρία φυλή, δεν υπάρχει ινδοευρωπαϊκή φυλή και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοιες παγίδες. Είμαστε ξεκάθαροι. Ο άριος είναι ο Έλληνας. Άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την αρία φυλή και κάποιοι άλλοι. Άριος σημαίνει εξέχων, λαμπρός, διακεκριμένος…» 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



Η θέση του κάθε συνταξιούχου που νιώθει την ανάγκη να υπερασπισθεί τους κόπους και τον ιδρώτα του,  την αξιοπρέπειά του , είναι στις γραμμές συλλογικού αγώνα.

Είναι στο χέρι μας να βάλουμε φραγμό σε αυτήν την αντισυνταξιουχική λαίλαπα.


Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΑ....''ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ'' !!!




 
Πριν από χρόνια στο χωριό μου στην Κεφαλλονιά πήγαμε με ντόπιους φίλους σε κάποια από αυτές τις υπέροχες παραλίες που η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα.

Καθώς περπατούσα στην ακτή μου κίνησε την περιέργεια κάτι που έμοιαζε με μπάλα από άσπρο μαλλί !!!

Ένας από τους φίλους μου μου είπε να μην το πιάσω. Απορημένος ρώτησα τι είναι.
 
 
 
Έμαθα λοιπόν ότι οι αλεπούδες όταν θέλουν να απαλλαγούν από διάφορα παράσιτα που έχουν στο σώμα τους, τσιμπούρια ψείρες, ψύλλους και άλλα πάνε σε ένα μαντρί μαζεύουν μαλλί από πρόβατα, και μπαίνουν στην θάλασσα αφήνοντας έξω μόνο την μουσούδα τους με το μαλλί.

Γιατί άραγε υπάρχει η Μόρια;


Μόριες θα υπάρχουν, όπως υπήρχαν Άουσβιτς, ώσπου αυτό που τις γεννά να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.


Εδώ και λίγα χρόνια μάθαμε ότι υπάρχει ένα μικρό χωριό λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης στη Λέσβο που λέγεται Μόρια. Δεν το μάθαμε για τις λιχουδιές του, ούτε για την γραφικότητά του ούτε για τις παραλίες του. Το μάθαμε, μαζί με εμάς και όλος ο πλανήτης, γιατί αυτό το χωριό κατέληξε να είναι ό,τι πιο κοντά στην κόλαση. Για την ακρίβεια, κατέληξε να κάνει την κόλαση να μοιάζει μέτριο τουριστικό θέρετρο με αξιοπρεπή facilities.

Αυτή τη στιγμή το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας «στεγάζει» περίπου 9,000 ανθρώπους ενώ έχει σχεδιαστεί για να στεγάσει περίπου δύο με τρεις χιλιάδες. Μέσα σε αυτό κατοικούν άνθρωποι διάφορων ηλικιών  (από νεογέννητα βρέφη μέχρι υπερήλικες) και διάφορων εθνικοτήτων (Σύριοι, Αφγανοί, Ιρανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί). Καρκινοπαθείς, έγκυες, ανάπηροι, άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες, άνθρωποι με σοβαρότατα ψυχιατρικά ζητήματα.

ΤΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Καταγγέλλει τον έλεγχο της Ασφάλειας σε μέλη και στελέχη της ΚΝΕ



Τον απρόκλητο έλεγχο που διενεργήθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κοζάνη σε μέλη της ΚΝΕ, ενώ προπαγάνδιζαν έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου την κυκλοφορία των Θέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ για το 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης καταγγέλλει η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ.

Σημειώνει ότι «με πρόσχημα την αναζήτηση “παράνομων” ουσιών και ενώ δηλώθηκε η ιδιότητα τους, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν τις ταυτότητες, απαίτησαν να πραγματοποιήσουν σωματικό έλεγχο, αλλά και να ελέγξουν τα προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, αυτοκίνητο) σε κάποιους από αυτούς. Μάλιστα, απαίτησαν να καταγράψουν ακόμα και τις προσωπικές διευθύνσεις τους, ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων!

Υπήρξε άμεση τηλεφωνική παρέμβαση και διαμαρτυρία από την πλευρά της Κομματικής Οργάνωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης. Ερωτηματικά γεννάει το γεγονός ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας απάντησε πως δεν γνώριζε το περιστατικό.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε προσπάθεια τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό. Το ΚΚΕ μέσα από την 100χρονη ηρωική πορεία του απέδειξε ότι δεν μπορεί να τρομοκρατηθεί. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα στον ίδιο δρόμο. Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε άνθρωπο του μόχθου να καταδικάσει τέτοιου είδους ενέργειες».

902gr

«Κανονικότητα» οι εκβιασμοί στο λαό και το μοίρασμα της φτώχειας


MotionTeam
Με επίδικο ζήτημα τη διαχείριση και την απομείωση της μάζας με τα «κόκκινα» δάνεια, σε συνδυασμό και με τους σχεδιασμούς αναφορικά με το νέο κρατικό πακέτο στήριξης των εγχώριων τραπεζικών ομίλων, εξελίσσονται οι αντιλαϊκές διεργασίες και τα παζάρια της κυβέρνησης με τους «θεσμούς» της Ευρωζώνης. 
Στην ατζέντα της τρέχουσας περιόδου βρίσκεται και η τελική διαμόρφωση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2019, προσχέδιο του οποίου κατατέθηκε στη Βουλή σε δυο «εναλλακτικές» εκδοχές, με «κοινό παρονομαστή» την ενίσχυση των «πρωτογενών πλεονασμάτων» με πολλαπλάσια αντιλαϊκά μέτρα, και μάλιστα με φόντο τις εκτιμήσεις για τη σχετική ανάκαμψη του παραγόμενου ΑΕΠ.

Την ίδια ώρα και με αφορμή τη ραγδαία κατρακύλα των τραπεζικών μετοχών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, έρχονται στην επιφάνεια οι «κίνδυνοι» και οι αβεβαιότητες για την «επίφοβη» ανάκαμψη, σε μια εξέλιξη που έρχεται να οξύνει ακόμη περισσότερο τα αντιλαϊκά αντανακλαστικά. Ηδη η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ελληνική Ενωση Τραπεζών και με το (κρατικό) Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας - μεγαλομέτοχο των τραπεζών μετά τα προηγούμενα πακέτα κρατικών διασώσεων - έχει βάλει στο «τραπέζι» και το νέο πακέτο κρατικών ενισχύσεων και «εγγυήσεων», με στόχο να ξεφορτώσει τις τράπεζες από τα «βαρίδια» των «κόκκινων» δανείων για να τα μεταφέρει σε λεγόμενες «κακές τράπεζες» (bad bank), ή εταιρικά σχήματα «ειδικού σκοπού» που θα συγκροτήσουν η καθεμιά από αυτές με τη συμβολή νέων «επενδυτών» και «παιχτών».