Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Το κτήνος του φασισμού



valev_6

Το κτήνος του φασισμού


ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • 13 Μαρτιου 2016,

Το όνομα του είναι Ντίνκο Βάλεφ, είναι 29 ετών και ζει στη βουλγαρική πόλη Yambol, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Δηλώνει «έμπορος παλαιών μεταλλικών αντικειμένων», αλλά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως «κυνηγός προσφύγων».

valev_2


Αυτό το απόβρασμα της ανθρωπότητας «περιπολεί» στην περιοχή, απ’ όπου περνούν πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, τους συλλαμβάνει, τους ανακρίνει, τους βασανίζει και στη συνέχεια τους παραδίδει στις τοπικές αστυνομικές αρχές.


Η δράση του Βάλεφ και της συμμορίας του είναι βεβαίως γνωστή στις αρχές, οι οποίες όχι μόνο δεν παίρνουν κανένα μέτρο για την εγκληματική του δραστηριότητα, αλλά φαίνεται ότι την επικροτούν και την ενισχύουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο Βάλεφ έχει εξασφαλίσει δύο τεθωρακισμένα οχήματα (!) για τις ανάγκες των «επιχειρήσεων». Μάλιστα, φωτογραφίζεται, υπερήφανος πάνω σε ένα από αυτά τα οχήματα…




Πηγή φωτογραφίας απο το cnn.gr/news

«Βαφτίσια» ξανά...

 
 
 
«Βαφτίσια» ξανά... 
 

Από «βαφτίσια» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ άλλο τίποτα... και ας μην έχει πια στις γραμμές της τον μετρ του είδους, Γ. Βαρουφάκη!Ποιος δε θυμάται τη λιτότητα που έγινε «λιτός βίος», την τρόικα που έγινε «θεσμοί», το μνημόνιο που έγινε «συμφωνία» κ.ο.κ.

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά αστείρευτοι! Προκειμένου να προωθήσουν την αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιούν για λογαριασμό του κεφαλαίου, δεν κολλάνε πουθενά...

Σιγά μην πουν, ας πούμε, ότι συζητάνε με τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό των αγροτών, για τα μέτρα δηλαδή που έρχονται να τσακίσουν παραπέρα τη μικρομεσαία αγροτιά.

Οχι, βέβαια! Στο non paper του υπουργείου Οικονομικών, για τη προχτεσινή ατζέντα των συναντήσεων με τους... «θεσμούς», αναφερόταν ότι θα συζητηθεί η... «αναπτυξιακή στρατηγική του αγροτικού τομέα».

Από μια άποψη, βέβαια, τα συγκεκριμένα «βαφτίσια» είναι από τα πιο «ειλικρινή» τους: Ξεκλήρισμα για τη φτωχομεσαία αγροτιά, «αναπτυξιακή στρατηγική» για τους μεγαλοαγρότες και τα τμήματα του κεφαλαίου που δραστηριοποιούνται στην αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή...

Ψάχνουν τον παπά...