Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ: «Κύριοι της ΠΑΕ Ατρόμητος, μάλλον μπερδευτήκατε… Η ιστορία των ομάδων είναι πέρα και πάνω από εταιρείες και συμφέροντα»

 


 

 

Ανακοίνωση των ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ:

“Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ) Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή την εκδήλωση που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ την Κυριακή 30/4 με θέμα τα 100 χρόνια της ίδρυσης του Ατρομήτου. Σε αυτή κάνει λόγο για “πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα” (!!!) και εγκαλεί το ΚΚΕ ότι “το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς” (!!!)

Κύριοι της ΠΑΕ Ατρόμητος, μάλλον μπερδευτήκατε. Ξεκαθαρίζουμε:

Και μπορούμε, και θα τα καταφέρουμε!


ΠΡΟ-ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

«Ο,τι κι αν πούμε πριν τις εκλογές, έχει μία σχετικότητα», λέει ο Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινάει το γνωστό ...μασαζάκι για το τι θα κάνει το κόμμα τους από τις 22 Μάη, για να συγκροτηθεί κυβέρνηση.

Και εξηγεί: «Αλλο τι θέλω να πετύχω και τι ζητάω από τον κόσμο να ψηφίσει και άλλο η διαχείριση της συγκυρίας».

Σε απλά Ελληνικά ...«ψηφίστε κι όπου βγει».

Δηλαδή, ρίχνεις ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ και αύριο (λόγω ...«συγκυριών» βεβαίως) τη βρίσκεις σε ένα οποιοδήποτε υπουργικό - κυβερνητικό σχήμα...

...που σήμερα υποτίθεται ότι «απορρίπτεται».

Κι αφού «το 'ριξε» ο Δραγασάκης για να «δουλεύει», μετά παραπονιόταν ότι παρερμηνεύτηκε!

Κι αυτός κι ο Τσακαλώτος.

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν. `Η μήπως ήταν;

Με οδηγό το κέρδος η ... «ηθική» των μονοπωλίων για την τεχνητή νοημοσύνη

 

Ως εργαλείο παραπληροφόρησης χρησιμοποιούνται ήδη τα Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα τύπου ChatGPT, ενώ οι κατασκευαστικοί όμιλοι απολύουν προσωπικό επιφορτισμένο με τον έλεγχο των κινδύνων από τις εφαρμογές τους

 

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των μονοπωλίων για να κερδίσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) με τη μορφή Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (ΜΓΜ), όπως το ChatGPT της «OpenAI - Microsoft». Στο πλαίσιο αυτό έχουν παραμερίσει και τα «φύλλα συκής» που χρησιμοποιούσαν, τους κανονισμούς ηθικής της τεχνολογίας και τις εργασιακές ομάδες που διέθεταν για την εφαρμογή τους. Παράλληλα, αποκαλύπτονται πληροφορίες που εξηγούν ορισμένες από τις ...εκτροπές στις απαντήσεις που δίνουν τα chatbot (διαλογικού ΜΓΜ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Washington Post», τα ΜΓΜ εκπαιδεύονται και με αμφίβολης ποιότητας και ακρίβειας πληροφορίες. Η «Google» και το «Facebook» έχουν χρησιμοποιήσει ως εκπαιδευτικό υλικό εκατομμύρια αναρτήσεις σε ιστοτόπους στο διαδίκτυο, που συχνά περιείχαν προσωπικές ή άλλες ακατάλληλες πληροφορίες (η «OpenAI» δεν δίνει πληροφορίες για τα σύνολα δεδομένων που χρησιμοποίησε για το ChatGPT). Πέρα από τους ιστοτόπους των ΜΜΕ - τα οποία όπως και σε άλλες περιπτώσεις δεν αποζημιώνονται για την αυθαίρετη χρήση του περιεχομένου τους - τη Wikipedia, το Scribd (βιβλία), το patents.google.com (διπλώματα ευρεσιτεχνίας), οι εταιρείες εκπαιδεύουν την ΤΝ και με ιστοσελίδες που περιέχουν αντίγραφα των κρατικών βάσεων δεδομένων για τους ψηφοφόρους (των ΗΠΑ), αλλά και υλικό από ορισμένους απρόσμενους ιστοτόπους ειδικού ενδιαφέροντος. Χρησιμοποιούν ακόμη αναρτήσεις σε ιστοτόπους ακροδεξιού και ρατσιστικού περιεχομένου, ιστολόγια με προσωπικές απόψεις και πολλές ιστοσελίδες θρησκευτικού περιεχομένου, στη συντριπτική τους πλειοψηφία χριστιανικού.

Για κοινή στήριξη υποψήφιου κατά του Κ. Πελετίδη συζήτησαν οι επικεφαλής ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (VIDEO)


 
 

Το ενδεχόμενο μιας κοινής στήριξης υποψήφιου δημάρχου κατά του Κώστα Πελετίδη, που έχει τη στήριξη του ΚΚΕ, συζήτησαν στην Πάτρα οι επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση που είχαν μεταξύ τους!  

«Όποιος υποψήφιος δήμαρχος πάει στο 2ο γύρο με τον Πελετίδη να στηριχθεί από όλους προκειμένου η Πάτρα να ανασάνει. Είναι του ΚΙΝΑΛ, είναι του ΣΥΡΙΖΑ να στηριχθεί από όλους» πρότεινε ευθέως ο Αντώνης Κουνάβης πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ προς τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο και τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Νίκο Μοίραλη που είναι ομοτράπεζοι.

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό!

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 22 - 23 Απρίλη

 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 22 - 23 Απρίλη:

 

  • Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στις 21 Μάη. Ούτε λεπτό χαμένο στη μεγάλη μάχη!

Για να δυναμώσει το ΚΚΕ, να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά!

  • Κυριακή 30 Απρίλη - Σκοπευτήριο Καισαριανής

Μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα του ΚΚΕ στην Εργατική Πρωτομαγιά.

  • Απεργία 1η Μάη

Πλούσια δράση από συνδικάτα και φορείς στην τελική ευθεία.

  • Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ

Να στηριχτεί και οικονομικά το Κόμμα μπροστά στις εκλογικές μάχες.