Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΜΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΟΥΝ


Αυτά τα παιδιά που παρελάζουν με το δεξί χέρι σηκωμένο μουντζώνοντας την εξέδρα, ας μη βαυκαλιζόμαστε ότι μουντζώνουν τους επισήμους. Ας μην τους χειροκροτούμε σα χαζοχαρούμενοι πιστεύοντας ότι κάνουν τη βρώμικη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς. Αυτά τα παιδιά, εμάς μουντζώνουν.
Αυτά τα παιδιά που παρελάζοντας στην Κεφαλονιά έστριψαν στο πρώτο στενό που βρήκαν μπροστά τους για να μην περάσουν μπροστά από την εξέδρα κι ύστερα βγήκαν από επόμενο στενό συνεχίζοντας κανονικά, δεν το έκαναν για να μη δουν τα μούτρα των επισήμων, αλλά για να στείλουν ένα μήνυμα απέχθειας σε εμάς.
Είμαστε βαθιά γελασμένοι αν νομίζουμε ότι αυτά τα παιδιά στις παρελάσεις μουντζώνουν τον δημοτικό σύμβουλο Σαχλιαμάγκα και τον Β΄ αντιπεριφερειάρχη Παπαρόπουλο. Ούτε που τους ξέρουν αυτούς για να τους μουντζώσουν.
Στην εξέδρα με τους επισήμους, αυτά τα παιδιά, έχουν ανεβάσει όλους εμάς και μας ρίχνουν ατελείωτα φάσκελα. Αν μπορούσαν θα μας έφτυναν κιόλας. Όμως είναι καλά παιδιά και για την ώρα μόνο μας μουντζώνουν.