Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το δημόσιο διεκδικεί ιδιοκτησίες 900 οικογενειών στη Θεσσαλονίκη.

Αγωνία για τις ιδιοκτησίες 900 οικογενειών της Άνω Ηλιούπολης
               
Τι γράφουν στο υπόμνημά τους προς τη Βουλή οι κάτοικοι της Άνω Ηλιούπολης για τη διεκδίκηση του δημοσίου επί 240 οικοπέδων. Διαβάστε αναλυτικά πώς βρέθηκαν σε ομηρία οι ιδιοκτησίες 900 οικογενειών
 
Picture 0 for Αγωνία για τις ιδιοκτησίες 900 οικογενειών της Άνω Ηλιούπολης
Σε θέση μάχης για την προστασία των ιδιοκτησιών τους βρίσκονται οι κάτοικοι της Άνω Ηλιούπολης, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον παραλογισμό του ελληνικού δημοσίου. Όπως αποκάλυψε πρώτη η Voria.gr με δημοσίευμα  της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου διεκδικεί ακίνητα στην Άνω Ηλιούπολη τα οποία υπολογίζεται ότι αφορούν τελικά πάνω από 900 οικογένειες, καθώς εκτός από τα δύο κτήματα στο πρώην κτήμα Ρέτσου απειλούνται και 13 ακόμη στρέμματα του συνεταιρισμού Κυψέλη με τα οικόπεδα να φθάνουν τα 240.
Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης έχουν προγραμματίσει για σήμερα, Κυριακή, συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να συντονίσουν την αντίδρασή τους, σε νομικό και πολιτικό επίπεδο. Εξάλλου, έχουν έτοιμο υπόμνημα το οποίο θα κατεβάσουν προς υπογραφή και θα αποστείλουν στη Βουλή με το οποίο ζητούν να σταματήσει οποιαδήποτε διεκδίκηση του δημοσίου και να παραιτηθεί το δημόσιο από όλα τα ένδικα μέσα. Στο υπόμνημα, που υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων αναφέρεται αναλυτικά το ιστορικό της απίστευτης αυτής υπόθεσης.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ