Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τα δέκα χαράτσια που θα έρθουν μετά τις εκλογές

Ξανά στο ταμείο 7.000.000 φορολογούμενοι
Βάσει του χρονοδιαγράμματος που θέτει το νέο Μνημόνιο, μετά τις εκλογές και μέχρι το τέλος του χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν έως και 10 απανωτά χαράτσια.
Όπως γράφει σήμερα το protohema.gr, τα 10 χαράτσια, που θα αποφέρουν στα κρατικά ταμεία περίπου 8 με 9 δισ. ευρώ και τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν επτά εκατομμύρια φορολογούμενοι, περίπου, είναι τα εξής:
1. ΕΤΑΚ 2009: Αμέσως μετά το Πάσχα θα σταλούν τα εκκαθαριστικά σημειώματα σε 370.000 ιδιοκτήτες ακινήτων και οι οποίοι θα κληθούν να το πληρώσουν μέχρι τον Ιούνιο.

Δυο συλλήψεις στο χώρο κατασκευής του Σ.Μ.Α Ευκαρπίας.


Σήμερα το πρωί μεταξύ 07:00 και 07:30 δύο μέλη του δικτύου συλλόγων και φορέων δυτικής Θες/νίκης που πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη βάρδια περιφρούρησης στο χώρο κατασκευής του Σ.Μ.Α Ευκαρπίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ ΠΟΛΙΧΝΗΣ με την κατηγορία της άσκησης παθητικής βίας , “σε εργαζόμενο που ήθελε να εργαστεί” να σημειώσουμε ότι η δύο συλληφθέντες  είναι πάνω από 60 χρονών, η παρουσία τους στο χώρο του Σ.Μ.Α δεν είναι να παρεμποδίσουν κάποιον να εργαστεί αλλά να ειδοποιηθούν οι φορείς αν εμφανιστούν συνεργεία να εργαστούν.




Ένα μουσικό αφιέρωμα.


Στον Θανάση ΓκαΪφύλλια , έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη και πάντα επίκαιρο.