Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά συγκρότησαν κοινό ψηφοδέλτιο απέναντι στην «Αγωνιστική Συσπείρωση»

 

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

 

«Οι μάσκες έπεσαν. Απέναντι στο κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς, η απάντηση είναι μία: Μόνοι τους και όλοι μας με το ψηφοδέλτιο της ΑΣΥ», τονίζει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» (ΑΣΥ) στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή της για τις εκλογές του Σωματείου των Εργαζομένων του συγκεκριμένου νοσοκομείου που θα γίνουν την Τετάρτη 5 Ιούνη.

«Η επιλογή ψηφοδελτίου γίνεται πλέον πιο εύκολη και πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Σε αυτές τις εκλογές οι συνδικαλιστές και υποψήφιοι των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς "συνωστίζονται" σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, το οποίο παρουσιάζουν μάλιστα ως "ανεξάρτητο και ακομμάτιστο"! Δεν παραμερίσανε φυσικά τις διαφορές τους, διότι τέτοιες δεν είχανε ποτέ. "Γιορτάζουν" όλοι μαζί την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ που με νόμους και μνημόνια χτίσανε τα κόμματά τους ως κυβερνήσεις. Αυτή την πολιτική στήριξαν συνδικαλιστικά οι παρατάξεις τους διαμορφώνοντας μια ακίνδυνη, για κάθε κυβέρνηση, πλειοψηφία στην ΠΟΕΔΗΝ», σημειώνει. 

Γίνε (αυτοδημιούργητος) εφοπλιστής (σαν τον Κασσελάκη) για να έχεις δίπλα σου τον Μητσοτάκη

 


 

Ιδού η λύση μετά την παρουσιάση του πλούτου του Κασσελάκη και το μήνυμα του Μητσοτάκη στους εφοπλιστές: Γίνε (αυτοδημιούργητος) εφοπλιστής σαν τον Κασσελάκη για να έχεις τη στήριξη του Μητσοτάκη! 
 
Συγκεκριμένα:
 
 
Ας γίνουμε όλοι «αυτοδημιούργητοι εφοπλιστές»!
 
Ετσι, θα έχουμε και τη στήριξη του Μητσοτάκη, ο οποίος είπε στους εφοπλιστές (αυτοδημιούργητους και μη):
 
«Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε μάχη, που θα δώσει η ελληνική ναυτιλία, από την πράσινη μετάβαση έως τα ασφαλή λιμάνια και τα ναυπηγεία»!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σήμερα η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

 

 

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σε μεγάλη πολιτική προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει η KO Kεντρικής Mακεδονίας του KKE σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα, στις 19:45, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Γιάννη Ζέβγου (Ταλαγάνης), αναπληρωματικού μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκε στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στις 30 Μάρτη του 1947.

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ προγραμματίζουν προσυγκεντρώσεις στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία: Δημητρίου Γούναρη και Τσιμισκή (Κλαδικές, Ανατολικά, Δήμος Θεσσαλονίκης), Μητροπόλεως και Αριστοτέλους (Δυτικά και ΚΝΕ).

Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και από το 902.gr

Να τους αλλάξουμε τα φώτα!

 

 
Πηγή: Eurokinissi

 

Πριν ακριβώς έναν μήνα, στις 5 Μάη, μία ακόμα κοκορομαχία ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Κασσελάκη για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έσπαγε όλα τα κοντέρ της κοροϊδίας...

Ο πρώτος έλεγε: «Συγκρατήσαμε τις τιμές. Κάναμε παρεμβάσεις ως προς τη λειτουργία του ανταγωνισμού και η αγορά λειτούργησε». Έναν μήνα μετά, οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ανακοινώνουν τα νέα «πράσινα» τιμολόγια με αυξήσεις έως και 70%, προκαλώντας νέο ηλεκτροσόκ στα λαϊκά νοικοκυριά.

Ο δεύτερος έλεγε ότι για τους φουσκωμένους λογαριασμούς φταίνε τα «υπερκέρδη» των εταιρειών Ενέργειας. Αυτό που δεν έλεγε είναι ότι η κερδοφορία τους είναι εγγυημένη με Οδηγίες της ΕΕ και με νόμους της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων!

Το νέο χαστούκι στα λαϊκά νοικοκυριά ένα πράγμα επιβεβαιώνει: Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος είναι αποτελέσματα της πολιτικής της «απελευθερωμένης» αγοράς Ενέργειας, της «πράσινης μετάβασης», του χρηματιστηρίου Ενέργειας, της εγκατάλειψης των φθηνών εγχώριων πηγών.