Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αλ.Τσίπρας: Το ΝΑΤΟ «δεν έχει λόγο ύπαρξης»


ΤΣΙΠΡΑ - ΝΑΤΟ - ΣΥΡΙΖΑ


Σαν σήμερα, στις 18 Φεβρουαρίου του 1952, η ελληνική Βουλή επικύρωσε τη συμφωνία ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ*. 64 χρόνια μετά το ΝΑΤΟ βρίσκεται στο Αιγαίο, μετά από αίτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μαζί με τις κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Τουρκίας.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνάς των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ, πριν καν την έγκριση του αιτήματος Γερμανίας – Ελλάδας – Τουρκίας, το ΝΑΤΟ θα αναλάβει ρόλο σε περιπολίες, με στόχο τα δουλεμπορικά δίκτυα τα οποία μεταφέρουν παρανόμως πρόσφυγες και μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η Δευτέρα Παρουσία του κομμουνισμού επί της (Πάτρας) γης!

ΠΑΤΡΑ : ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ....ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! 

 


Εκτός ελέγχου είναι η πλέον η κατάσταση στην πόλη της Πάτρας με την κομμουνιστική δημοτική αρχή να οργιάζει σε βάρος των φιλελεύθερων συναισθημάτων και αξιών της εποχής. 
 
 
Η αχαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται πλέον υπό σοβιετική κατοχή καθώς ο δολοφόνος της επιχειρηματικότητας (και εκλεγμένος με το ΚΚΕ) δήμαρχος Κώστας Πελετίδης συνεχίζει ακάθεκτος. Ο κομμουνιστής Πελετίδης αφού...
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για ημερήσια διατροφή για όλους τους άπορους πολίτες της Πάτρας
 
...εξασφάλισε ημερήσια διατροφή για όλους τους άπορους πολίτες της Πάτρας (Σώσον Κύριε, που ακούστηκε αυτό...),
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΩΡΕΑΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ
 
... αφού έδωσε εντολή να γίνεται και κατ' οίκον διανομή δωρεάν φαγητού σε όσους δε μπορούν, λόγω ηλικίας ή αναπηρίας, να μετακινηθούν απ' τα σπίτια τους (για όνομα του Θεού...),
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κολατσιο στο σχολειο