Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο…» (Μια από τις 9 αλήθειες του κυβερνητικού βουλευτή Τρικάλων)



«Είναι άδικο ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση…» (εμείς απλά  τη δουλειά μας κάνουμε, υπάλληλοι είμαστε. Να ζητήσετε το λόγο από τη Μέρκελ, το ΔΝΤ, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, τους εργολάβους). «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία» (μη ζητάτε να σας φέρουμε το μαγκάλι στο σπίτι). «Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση.» (Σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι σόι δημάρχους θα ψηφίσετε στις εκλογές).
«Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο;» (Εμείς δηλαδή, που στα σπίτια μας έχουμε καλοριφέρ και κλιματιστικά, πώς κι ενημερωθήκαμε;). «Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.» (Αφού δεν νοιάζεστε παρά μόνο ο καθένας για την πάρτη του και δεν θα σας καίγεται καρφί για τους άλλους σαν κι εσάς, καλά να πάθετε). «Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος» (του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα και του Αλαφούζου. Είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Εκτός αν έχετε τα κότσια να φτιάξετε ένα άλλο κράτος).
 
«Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο…» (Ζούμε σε μια ελεύθερη οικονομία, ένα δημοκρατικό καθεστώς του αναπτυγμένου δυτικού πολιτισμού, όπου δεν εξαναγκάζουμε τον κόσμο να δουλεύει, ούτε    υποχρεώνουμε κανέναν να τρώει φαΐ). «Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων» (Μην περιμένετε από αυτό το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική ούτε στον αιώνα τον άπαντα).
 
«Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι κάθετοι στο θέμα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων.» (Αυτό δεν σημαίνει πως αν η τρόικα... μας πιέσει, δεν...θα σκύψουμε…δεν θα είναι η πρώτη φορά…μην το δέσετε κόμπο καλύτερα).
 
Με τους μαύρους χαρακτήρες αποσπάσματα  από συνέντευξη (απόδοση των δηλώσεών του ΕΔΩ) του βουλευτή Ταμήλου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Με χρώμα, αυτά που ποτέ δεν πρόκειται να ξεστομίσει δημόσια.
Αναρτήθηκε από