Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

''ΑΝΕΚΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ''....ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ'' !!!


 
Τον οδικό χάρτη της επόμενης ημέρας για τον ''νέο'', ενιαίο πλέον φορέα της....''Κεντροαριστεράς'' χάραξε με την εισηγητική της ομιλία στο ιδρυτικό Συνέδριο του ''Κινήματος Συνλλαγής'', στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Φωφώ Γεννηματά.

«Κηρύσσουμε Ανέκδοτο Αγώνα για την Αλλαγή της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών και την ισχυροποίηση της  θέσης της Ελλάδας στον κόσμο» υπογράμμισε η Φωφώ Γεννηματά κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη των εργασιών του Ιδρυτικού Συνεδρίου του ''Κινήματος Συναλλαγής''.

Πένθιμα και γελοία



1. Πώς έχουν αντιστραφεί οι σχέσεις: Αντί, με τις ασχήμιες του στο γήπεδο, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να πέσει στη δυσμένεια της κυβέρνησης, η κυβέρνηση πέφτει στη δυσμένειά του. Με άτολμες κινήσεις, η πολιτεία αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων. Το ποδόσφαιρο καταστρέφεται από δυο - τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες και εκδότες, οι οποίοι κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να συναντούν ουσιαστικά εμπόδια. Ολα αυτά τα χρόνια, το άθλημα υποσκάπτεται συστηματικά και οδεύει σε πλήρη απαξίωση. Για την έστω και περιορισμένη αντίδρασή της στα γεγονότα, είθε να συγχωρεθεί η Πολιτεία από αυτόν που θεωρεί πως πρέπει να τον πλησιάζουμε σαν ικέτες!
 
2. Η πολιτική σκηνή μόνο υποψίες γεννάει στους πολίτες. Κάθε λίγο και ένα οικονομικό σκάνδαλο, συνήθως χωρίς κάθαρση. Τώρα ζούμε το «δράμα» της «Novartis»: Οι θιγμένοι βουλευτές από το χάραμα μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα περιδιαβαίνουν τα τηλεοπτικά κανάλια διαμαρτυρόμενοι για τη χαμένη τιμή τους, με την ελπίδα να αλλάξουν το σκηνικό. Φυσικά και είναι αθώοι, αλλιώς τι σόι δεξιοί θα ήτανε;

Συνελήφθησαν μέλη του ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης


Καταγγελία της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ
 
Η Δ. Δάσιου, πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης 
 
Η Δ. Δάσιου, πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης 
 
Στη σύλληψη της Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία, επειδή το ΔΣ της ΕΛΜΕ, στις 6 Μάρτη, εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης σε απολυμένη έγκυο εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρία με έδρα την Αθήνα.

Η σύλληψη των δύο συνδικαλιστών έγινε στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου που διέταξε ο Εισαγγελέας. Το έγκλημα των συνδικαλιστών της Α' ΕΛΜΕ είναι ότι εξέδωσαν ψήφισμα καταδίκης της εργοδοσίας της εταιρείας VresNET (εταιρεία τηλεφωνικού καταλόγου), η οποία προχώρησε στην απόλυση εργαζόμενης που βρίσκονταν στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και στην συνέχεια απέλυσε τρεις ακόμα συναδέλφους της που τόλμησαν να την υπερασπιστούν.

Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση στην απολυμένη και σε όσους κατήγγειλαν την αυθαιρεσία της εργοδοσίας. 

Ερωτηματικά γεννά η σπουδή της εισαγγελίας να κινήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να διατάξει την άμεση σύλληψη των συνδικαλιστών. 

Στο πλευρό των συλληφθέντων που κρατήθηκαν για ώρες στο ΑΤ Τούμπας, βρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, ο οποίος πραγματοποίησε παρέμβαση στον Διοικητή του ΑΤ, αλλά και συνάδελφοί τους εκπαιδευτικοί, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι άλλων κλάδων απαιτώντας την άμεση απελευθέρωσή τους, η οποία και έγινε μετά από ώρες κράτησης. 

Φτύστε τον φασιστόπαπα Αμβρόσιο! (Με τη βούλα της Δικαιοσύνης)


Ο βρικόλακας Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ο φασιστόπαπας, ο χουντοταγματάρχης της χωροφυλακής, αθωώθηκε
Πριν είχε δηλώσει στο δικαστήριο
«Το φτύστε τους είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο και μπορούσα από το νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε»Γεγονός το οποίο, απ’ ότι φαίνεται, εκτιμήθηκε αρκούντως από τους αξιότιμους και αδέκαστους δικαστές και τον αθώωσανΟ βρι­κό­λα­κας Αι­για­λεί­ας και Κα­λα­βρύ­των, ο φα­σι­στό­πα­πας, ο χου­ντο­ταγ­μα­τάρ­χης της χω­ρο­φυ­λα­κής, αθω­ώ­θη­κε.
Πριν είχε δη­λώ­σει στο δι­κα­στή­ριο:  
«Το φτύ­στε τους είναι το λι­γό­τε­ρο. Αν είχα όπλο και μπο­ρού­σα από το νόμο, θα το χρη­σι­μο­ποιού­σα να τε­λειώ­νου­με»Γε­γο­νός το οποίο, απ’ ότι φαί­νε­ται, εκτι­μή­θη­κε αρ­κού­ντως από τους αξιό­τι­μους και αδέ­κα­στους δι­κα­στές και τον αθώ­ω­σαν.

Ευ­χα­ρι­στού­με τους αδέ­κα­στους δι­κα­στές που μας επέ­τρε­ψαν να μι­λή­σου­με ελεύ­θε­ρα για τέ­τοια ξε­ρα­τά της κοι­νω­νί­ας με τα ίδια τους τα λόγια.

Με τη βούλα του δι­κα­στη­ρί­ου λοι­πόν, μπο­ρού­με να πούμε για τον φα­σι­στό­πα­πα και τους ομοί­ους του: