Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

-Γιατί διαδηλώνετε χωριστά από την ΓΣΕΕ;

Και τη ΓΣΕΕ «έχασε» η κυβέρνηση: ψηφίζει «ναι» στο δημοψήφισμα


Την αντίθεσή της στο δημοψήφισμα αποφάσισε η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «για τη ΓΣΕΕ η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων.

Το συγκεκριμένο όμως δημοψήφισμα, ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του «καίγεται» μέσα σ' ένα πλαίσιο «τεχνητών διλημμάτων» και «χρονικών ασφυξιών», που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας.

Η Συνομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για μνημόνιο των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ.

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ψευδεπίγραφο και διχαστικό.

Άφρονες επιλογές ακραίων εντός και εκτός Ελλάδα εξωθούν την πατρίδα μας σε περιπέτειες.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την απόσυρσή του!

Ως Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:
- Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ! - ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!! - ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!»
Πηγή: Bussines monitor

Χωρίς άλλα σχόλια....
 

κι ήθελε ακόμη Κώστας Θωμαΐδης




Όπως ακουστικέ στη σημερινή ρ/φ Ελληνοφρένεια της 1ης Ιουλίου 2015 http://www.ellinofreneianet.gr/sound.php?id=7619

Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν τα λάθη κλέβουν τον καιρό; Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν το ψέμα σέρνει τον χορό;

 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!


Ποιος είναι ισοβίτης στο σκοτάδι και;
Ποιος σκύβει στους αφέντες το κεφάλι