Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κ. Πελετίδης: «Είμαστε πολλοί, μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε, το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι η ανεργία και η φτώχεια» (Φωτογραφίες)



Ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε σήμερα τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων, με σύνθημα: «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα». Η Κατιούσα συμμετείχε με ζωντανή μετάδοση και συνεχή ενημέρωση.






Ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε σήμερα τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων, με σύνθημα: «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα». Ξεκίνησαν το πρωί από την Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας κι έφτασαν στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου όπου συναντήθηκαν με διαδηλωτές από την Αιτωλοακαρνανία, μετατρέποντάς τη σε Γέφυρα Ζωής και Αγώνα.
Η Κατιούσα συμμετείχε στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση με ζωντανή μετάδοση και συνεχή ενημέρωση.

Οι διαδηλωτές άφησαν πολύχρωμα χιλιάδες μπαλόνια στον αέρα ενώ τα μικρά αλιευτικά και οι βάρκες στη θάλασσα άναψαν χρωματιστά καπνογόνα.

Κ. Πελετίδης: «Είμαστε πολλοί, μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε, το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι η ανεργία και η φτώχεια» (Φωτογραφίες)

Με τους σκουπιδιάρηδες ή με τα σκουπίδια;





Με τους σκουπιδιάρηδες ή με τα σκουπίδια;

 

 
 
O αγώνας που δίνουν οι συμβασιούχοι είναι αγώνας όλων μας.
Ενάντια στην πολιτική που αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν σκουπίδι. Που ρίχνει τα εργασιακά  δικαιώματά του στα σκουπίδια. Αυτή η πολιτική είναι που έχει γεμίσει με σκουπίδια τους δρόμους.

Η πολιτική που κόβει μισθούς, που κόβει συντάξεις, που έχει θρυμματίσει την ελπίδα, που έχει κόψει το γέλιο, είναι η ίδια πολιτική που τώρα θέλει να μας κόψει και την ανάσα από τη μπόχα των σκουπιδιών. 

Η απάτη των Ευρωπαίων μάς χτύπησε πρόωρα την πόρτα από την εποχή του κουφού μέντιουμ


Το επίσημο παιχνίδι της απάτης


1. Είναι γνωστό πως ένας κοινός απατεώνας σε κοιτάζει μόνο στα μάτια. Γνωρίζει πως τα μάτια ανοίγουν όλες τις πόρτες που χρειάζεται για να βάλει στο χέρι ό,τι επιθυμεί. Φυσικά δεν έχει καταλάβει το επίσημο παιχνίδι της απάτης, διότι τότε δεν θα είχε επισκεφτεί καμία φυλακή.
 
2. Την αυτοκρατορία της η απάτη την οφείλει στην τοκογλυφία, τον θεατρικό λόγο και την επίσημη κάλυψη της Ευρώπης, η οποία δημιούργησε μια νέα παράδοση πίεσης απέναντι στους λαούς του Νότου.