Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η ελληνική Βουλή και ο καλεσμένος του κ.Μητσοτάκη, ο κ.Ζελένσκι

 

Στην ομιλία του στην ελληνική Βουλή ο Ζελένσκι, προφανώς θα μιλήσει για Δημοκρατία. Mιας και θα είναι τηλεοπτική η παρουσία του, εικόνες από την απονομή (2/12/2021) στον διοικητή του ναζιστικού «Δεξιου Τομέα» του τίτλου του «Εθνικού ήρωα» της Ουκρανίας (όπως κατέγραψαν μάλιστα αμερικανικά ΜΜΕ), θα δούμε;  

 

 

Ο κ.Μητσοτάκης, το κόμμα του οποίου έχει προχωρήσει σε “αδελφοποίηση” με το κόμμα του Πούτιν από το 2011, αλλά που οι μηχανισμοί της κυβερνητικής προπαγάνδας ψάχνουν οπουδήποτε αλλού για…”πουτινάκια”, φέρνει τον Ζελένσκι να μιλήσει στην ελληνική Βουλή. Απορία:

Στην ομιλία του στην ελληνική Βουλή ο Ζελένσκι, προφανώς θα μιλήσει για Δημοκρατία. Mιας και θα είναι τηλεοπτική η παρουσία του, εικόνες από την απονομή (2/12/2021) στον διοικητή του ναζιστικού «Δεξιου Τομέα» του τίτλου του «Εθνικού ήρωα» της Ουκρανίας (όπως κατέγραψαν μάλιστα αμερικανικά ΜΜΕ: https://www.world-today-news.com/for-personal-courage-zelensky-awarded-the-title-of-hero-of-ukraine-to-a-right-sector-volunteer/), θα δούμε;  

Ας ετοιμαστούμε, λοιπόν, για τον καλεσμένο του κ.Μητσοτάκη:

Πες πες κάτι θα μείνει… – «Σατιρίζοντας» το συλλαλητήριο του ΚΚΕ ενάντια στους πολέμους των ιμπεριαλιστών

 


Το θέμα δεν είναι αν ο Αντώνης Κανάκης πήγε να σατιρίσει το ΚΚΕ, αλλά οι έωλοι υπαινιγμοί και συνειρμοί που άφησε, θέλοντας να διαστρεβλώσει με απαξιωτικό τρόπο, την δράση του ΚΚΕ σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σε επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», την Τρίτη 22 Μαρτίου, ο τηλεπαρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, θέλησε να «αστειευτεί» με την εκδήλωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, που αναβλήθηκε για τις 1/4  λόγω καιρικών συνθηκών.

Το θέμα δεν είναι αν ο συγκεκριμένος τηλεπαρουσιαστής πήγε να σατιρίσει το ΚΚΕ, αλλά οι έωλοι υπαινιγμοί και συνειρμοί που άφησε, θέλοντας να διαστρεβλώσει με απαξιωτικό τρόπο, την δράση του ΚΚΕ σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αναρωτήθηκε, δήθεν απορημένος, κάνοντας και τους ανάλογους μορφασμούς, ότι την ώρα που σκοτώνεται κόσμος στην Ουκρανία, έχουμε καταστροφές, αιματοχυσίες, ο «κακός χαμός», πως κάνει το ΚΚΕ εκδήλωση για τον πόλεμο.

Χειραγώγηση υψηλής ραπτικής

 


 

Έτσι ο «σοσιαλισμός» ήρθε και γίνεται ένα με τα social media…

Μπορεί να μην ξέρετε τις αδερφές Καρντάσιαν. Το λέει και τ’ όνομά τους, είναι κάτι φανταχτερές γυναικάρες εξωτικής μελαχροινής κοπής, αρμένικης καταγωγής, που έχουν και κανάλι δικό τους, διεθνούς εμβέλειας. Πλουτίζουν έχοντας εγκαταστήσει κάμερες απ’ το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα μέχρι το νοσοκομείο, το μαιευτήριο και το αυτοκίνητό τους. Το όνομά τους – πατέντα πια είναι συνώνυμο της χολιγουντιανής σκηνοθετημένης μετατροπής της ιδιωτικής τους ζωής σε δημόσια. Πάμπλουτες πλέον, έχουν αυτές οι Αμερικανίδες καθαρή χρηματιστηριακή αξία 1,6 δισ. δολάρια, και μέσα σε λίγα χρόνια απ’ το 2007, που ξεκίνησαν τη φάμπρικα προβολής μπούστου, οπισθίων και διαζυγίων, έχουν φτάσει να κατατάσσονται στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Και χαρακτηρίζονται όχι απλώς διάσημες αλλά «φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού»!… Α ξέχασα, στον τελευταίο πόλεμο Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν για πρώτη φορά είπαν και μια «βαριά» πολιτική κουβέντα μαζεύοντας απ’ τ’ αμερικανάκια μερικά ψωροεκατομμύρια ψωροδολάρια και τα έστειλαν στο καθημαγμένο Αρτσάχ – Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ελληνες μισθοφόροι στην Ουκρανία;


Το «χταπόδι» της ελληνικής εμπλοκής στον πόλεμο της Ουκρανίας έχει πολλά πλοκάμια, που το κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο για τον λαό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρείες που ειδικεύονται στη «φύλαξη πλοίων» από «τρομοκράτες» και πειρατές, στρατολογούν κόσμο από τη χώρα μας, για να τους στείλουν ως μισθοφόρους στρατιώτες στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας. Η «δεξαμενή» τους είναι κατά βάση απόστρατοι των Ειδικών Δυνάμεων και άλλοι πρώην στρατιωτικοί, που γνωρίζουν από ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις. Η προώθησή τους στην Ουκρανία γίνεται μέσω Πολωνίας, με την κάλυψη μάλιστα του Ερυθρού Σταυρού, που τους παρουσιάζει ως προσωπικό για τη μεταφορά φαρμάκων και τροφίμων. Τι γνωρίζει η κυβέρνηση για όλα αυτά; Είναι σε γνώση της η στρατολόγηση μισθοφόρων από τη χώρα μας, και αν ναι, τι κάνει γι' αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη; 'Η μήπως η «σιγή ασυρμάτου» και η συγκάλυψη των άθλιων στρατολόγων, που όπως όλα δείχνουν έχουν στενές σχέσεις με τον ΝΑΤΟικό μηχανισμό, είναι κι αυτή μέρος των ...«συμβατικών υποχρεώσεων» της χώρας ως μέλους του ΝΑΤΟ;

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,    Τ.Κ. 546 31,    Ε.Κ.Θ.    Τηλ: 2310 237694

www.syntaxio.blogspot.com          ---------         e-mail:suntax.ika@gmail.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

                                                                                                      

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παλεύουμε για άμεσα μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  31  ΜΑΡΤΗ  11:00  π.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 

Συνάδελφοι συνταξιούχοι!

Πληρώσαμε την ανάπτυξη τους, με στασιμότητα και υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, πληρώσαμε την οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι, με κατακρεούργηση των συντάξεων, πληρώσαμε τις μέχρι τώρα τις επιπτώσεις της πανδημίας, με 16.500 περίπου νεκρούς, στην πλειοψηφία τους συνταξιούχους, να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και με την πανδημία να εξακολουθεί να «θερίζει».

Πληρώνουμε σήμερα τα αποτελέσματα της «πράσινης μετάβασης», στα πλαίσια της οποίας η  κυβέρνηση απελευθέρωσε την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος,  μετέτρεψε  την ηλεκτρική ενέργεια, μαζί με τους ρίπους του διοξειδίου του άνθρακα (CO2), σε χρηματιστηριακά προϊόντα, αντικατέστησε τον εγχώριο λιγνίτη με το πανάκριβο, εισαγόμενο, φυσικό αέριο, σαν «στρατηγικό» καύσιμο για την ηλεκτροπαραγωγή και οδήγησε τη χώρα μας στην ενεργειακή εξάρτηση και σχεδόν την πλειοψηφία των συνταξιούχων στην ενεργειακή φτώχεια, με  λογαριασμούς «φωτιά», στο ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο και έκρηξη των τιμών στα είδη πλατιάς κατανάλωσης.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταψήφισε ψήφισμα στήριξης μαθήτριας που παρενοχλήθηκε από ΝΑΤΟικούς

 

 

Τη στάση της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που καταψήφισε ψήφισμα στήριξης 14χρονης μαθήτριας που παρενοχλήθηκε από ΑμερικανοΝΑΤΟικούς στρατιώτες, καταγγέλλουν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στο ΕΛΜΕΠΑ Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι στρατιώτες, μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου «Χάρι Τρούμαν» εισέβαλαν, παραβιάζοντας την πόρτα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε η 14χρονη μαθήτρια μαζί με την οικογένεια της, ξάπλωσαν στο κρεβάτι, τρομοκρατώντας τη 14χρονη που εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνη της και τους φώναζε να απομακρυνθούν!