Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Στους απεργούς χαλυβουργούς, που τιμάν με τον αγώνα τους το δικαίωμα στην εργασία και ζωή.


Όταν είσαι απεργοσπάστης η κατρακύλα δεν έχει πάτο!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ!





Η απεργία στην Ελληνική Χαλυβουργία συνεχίζεται παρά τους πανηγυρισμούς κυβερνητικών και μέσων ενημέρωσης του κεφαλαίου ότι «οι πόρτες άνοιξαν». Με συντριπτική πλειοψηφία 97%(!!!) οι εργαζόμενοι αποφάσισαν στη ΓΣ του σωματείου να μην υποκύψουν στη βία των ΜΑΤ και της εργοδοσίας και να συνεχίσουν.


Σήμερα, 23/7/2012, επικρατεί και πάλι ένταση έξω από το εργοστάσιο με αντιπαράθεση ΜΑΤ και απεργών. Η κυκλοφορία γίνεται μετ’ εμποδίων. Οι εργάτες δεν υποχωρούν! Το απόγευμα σε όλη την Ελλάδα ξεδιπλώνονται κινητοποιήσεις αλληλεγγύης!

Ο υπουργός Εργασίας απειλεί με νέα ανακοίνωσή του αλλά είναι φανερό οτι κατάλαβε πως οι απεργοί δεν έχουν κλονιστεί!

Πρώτοι στην κάρπωση των ωφελειών της απεργίας οι απεργοσπάστες!

Στο μεταξύ οι απεργοσπάστες της Ελληνικής Χαλυβουργίας φωνάζουν σε όλα τα κανάλια υμνώντας τον Μάνεση ότι δεν έκανε καμία μείωση μισθών και ωρών απασχόλησης όπως το ίδιο έκανε με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Βόλου. Αιδώς Αργείοι! Κάνετε πως δεν ξέρετε ότι αυτό οφείλεται στην απεργία των χαλυβουργών του Ασπροπύργου που ανάγκασε τον Μάνεση να πάρει πίσω το μέτρο! Κάνετε πως δεν ξέρετε ότι ο σημερινός μισθός σας είναι αποτέλεσμα των αγώνων των απεργών! Αν δεν ήταν αυτή η απεργία θα παίρνατε μειωμένο μισθό, ίσως και να απολυόσαστε μαζί με τους 160 και ας είστε απεργοσπάστες!

Ιδίως κάποιοι εργαζόμενοι στο Βόλο, που υπέγραψαν μανιφέστα κατά των απεργών του Ασπρόπυργου και του ΠΑΜΕ, δεν ξέρουν ότι ο σημερινός μισθός τους οφείλεται στους απεργούς του Ασπροπύργου στους οποίους αρνούνταν την παραμικρή συμπαράσταση;