Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.





ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Θέμα:   ΄Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τον έλεγχο και εξασφάλιση των αναγκαίων
               μέτρων προστασίας από  τον κορονοϊό.

           
 Με αφορμή την επέκταση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού (Covid-19) στη χώρα μας, ζητάμε από τη δημοτική αρχή να ληφθούν από την πλευρά της όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία του πληθυσμού.

            Συγκεκριμένα:

            Να ασκηθεί πίεση προς την κυβέρνηση για έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών.

            Να εξασφαλιστεί η καθαριότητα - απολύμανση σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών. 

            Να εξασφαλιστούν η ιατρική παρακολούθηση, η επαρκής υγιεινή και διατροφή σε προνοιακά ιδρύματα, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία και στη προσφυγική δομή των Διαβατών.

Προσφυγομάστερ!



Το μάστερ εξασφαλίζει δουλειά, καλοπληρωμένη μάλιστα, σε ΜΚΟ. Επιστημονικό άλλοθι για μια προπαγάνδα που θεωρεί περίπου φυσικό φαινόμενο τη βίαιη μετακίνηση πληθυσμών, σαν τη βροχή ένα πράγμα, και έτσι θα κρατήσει θαυμάσια τα μυαλά των νέων δημοσιογράφων – επικοινωνιογράφων μακριά από τα πραγματικά αίτια του ξεριζωμού ανθρώπων, τον πόλεμο, τη φτώχεια, την καπιταλιστική βαρβαρότητα, τα βρώμικα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια.

Τώρα που η χώρα σκίζεται σχεδιασμένα και προπαγανδιστικά στα δύο, και υψώνονται τείχη ανάμεσα σε προσφυγοπροστάτες και προσφυγοδιώκτες, στην Άγρια ΕυρωΝΑΤΟική Δύση της «πολιτισμένης» ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας, σας καλώ να διαβάσετε με προσοχή μια πτυχή της εντεταλμένης δράσης των μηκυάδων ακαδημαϊκού επιπέδου(;), που τρέχει θεωρητικά αφανώς, ώσπου οι μέλλουσες γενιές να τρέχουν και να μη φτάνουν.