Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκλονιστική επιστολή: "Είμαι χωρίς ρεύμα ένα χρόνο και έχουμε να φάμε 6 ημέρες"

"Είμαστε χωρίς ρεύμα ένα χρόνο και έχουμε να φάμε 6 ημέρες" Σ' αυτό το χάλι έχουν οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες κι εξακολουθούν ακόμα να παίρνουν μέτρα οι πανάθλιοι που παριστάνουν τους "σωτήρες" μας.Κι όμως η αξιοπρέπεια των ανθρώπων περισσεύει γιατί ακριβώς είναι άνθρωποι,μια ιδιότητα που στερούνται οι πολιτικάντηδες!
Ζείδωρον

- Στις 20 Σεπτεμβρίου ο 45χρονος συμπολίτης μας κλείνει ένα χρόνο χωρίς ρεύμα
- "Τελευταία φορά φάγαμε όταν πουλήσαμε τις βέρες μας" εξομολογείται
- "Είμαι αξιοπρεπής, δε ζητάω δανεικά, μόνο δουλειά να σταθώ στα πόδια μου"
- Ολη η συγκλονιστική επιστολή που έστειλε στο Newsit o 45χρονος
- Έκκληση ανθρωπιάς σε όποιον μπορεί να βοηθήσει
- Δεκάδες τα μηνύματα που φτάνουν στο Newsit για βοήθεια σε τρόφιμα ή χρήματα
- Ο 45χρονος ωστόσο ζητάει ΜΟΝΟ δουλειά, τίποτε άλλο

Η “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” και η νεκραναστημένη “TVX HELLAS” συναντιούνται στα …αμπέλια των Σκουριών

 
panagia
 
O κ. Αθανάσιος Φελώνης είναι διαπρεπής δικηγόρος των Αθηνών, γνωστός από τη σύνδεσή του με μεταλλευτικές εταιρείες και ειδικός εισηγητής σε μεταλλευτικά συνέδρια και ημερίδες. Με το 22137/12.12.2003 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Αθηνών Ιωάννης Γαβριέλη-Αναγνωσταλάκη ο κ. Φελώνης ως νόμιμος εκπρόσωπος της TVX HELLAS A.E., μεταβίβασε στο Ελληνικό Δημόσιο, εκπροσωπούμενο από το Χρήστο Πάχτα, το σύνολο των στοιχείων ενεργητικού της εταιρείας “χωρίς να απαιτείται διαπίστωση και απογραφή της λογιστικής του αξίας, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων”. Τα εν λόγω “στοιχεία ενεργητικού” είναι τα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Ο κ. Χαράλαμπος Μπεκρής ήταν ο επικεφαλής ασφαλείας της TVX HELLAS Α.Ε. και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας τα τελευταία χρόνια πριν από την πτώχευσή της το 2003.
Τα τελευταία χρόνια οι κύριοι Φελώνης και Μπεκρής έχουν αναπτύξει σφοδρό ενδιαφέρον για την αμπελουργία. Τα έτη 2008, 2009, 2010 και 2011, ο Αθανάσιος Φελώνης αγόρασε με δέκα χωριστές πράξεις κτήματα συνολικής έκτασης 60 στρεμμάτων από κατοίκους της Μ. Παναγίας με σκοπό τη δημιουργία βιολογικών αμπελώνων, κατά τις δηλώσεις τους στους πωλητές.
Τα 28 στρέμματα βρίσκονται στην περιοχή “Κασάλπα”, στο όριο του οικισμού Μ. Παναγίας και εντός της “άμεσης περιοχής επέμβασης” του μεταλλείου των Σκουριών. Αγοράστηκαν με το συμβόλαιο 3889/2008 από τον Αλέξανδρο Συκιώτη, με το 3840/2008 από την Κατίνα Κούκου, με το 4013/2008 από τον Πολύζο Πολυζούδη, με το 4014/2008 από τους Γιώργο και Ιωάννη Συκιώτη, με το 5124/2010 από τον Ιωάννη Συκιώτη και με το 5599/2011 από τον Γιώργο Συκιώτη.
 
kasalpa